Την Τετάρτη 22/11 και ώρα 5-7 ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια το οποίο έχει κατακτήσει πολλά βραβεία θα πάρει μορφή στην Μαγική Χώρα

Διαδραστικό παιχνίδι, γνωρίζουμε τους ήρωες, παιχνιδι προσανατολισμού, αναγνώριση σχημάτων και χρωμάτων και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους...

Κλείστε θέση στο 211 4010225 είτε με μήνυμα στην σελίδα μας! (εδώ)

 

Μαγική Χώρα Παιδικό Εργαστήρι - Δημιουργική απασχόληση Ηλιούπολης


Ελ.Βενιζέλου 182 - 16341 Ηλιούπολη

Προβλήθηκε 3025 φορές

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο. Σήμερα όμως η κυρίαρχη όψη είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους. Είναι μια πολύ δυνατή στιγμή λοιπόν για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού για να σχεδιάσουν και να οργανώσουν την καθημερινότητα τους, να θέσουν νέους στόχους, να εκφράσουν με αυτοπεποίθηση τις ιδέες και τις απόψεις τους.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Η Πέμπτη βρίσκει τη Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς να αντιμάχονται σε δυσαρμονική όψη, ενώ η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι το τετράγωνο με τον Ερμή μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Αυτό σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο η Σελήνη ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που έγινε ακριβείας χθες δημιουργώντας δυσφορία και στη σημερινή μέρα.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Το πρωί της Τετάρτης η Σελήνη θα προχωρήσει στην αναλυτική Παρθένο και θα στρέψει το ενδιαφέρον μας σε θέματα εργασίας, σπουδών και υγείας. Η Τετάρτη είναι μέρα Ερμή, η Σελήνη θα βρίσκεται σε ένα από τα δυο ζώδια που κυβερνά ο Ερμής την Παρθένο και ο Ερμής ο κυρίαρχος πλανήτης αφού συγκρούεται με τον Κρόνο στους Ιχθύς σε όψη τετραγώνου.