Μια εντυπωσιακή παράσταση κρητικών χορών με τους δεξιοτέχνες χορευτές Γιάννη & Γιώργο Μεγαλακάκη και την επίλεκτη Ομάδα τους στην μουσική σκηνή HolyWood Stage!

Πρόκειται για μία πρωτότυπη παράσταση κρητικών χορών με υψηλή δεξιοτεχνία , χορευτικό πάθος , ανάταση ψυχής και αυθεντικής κρητικής λεβεντιάς.

Ο Νίκος Καζαντζάκης έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση της σκέψης και του χαρακτήρα των αδερφών Μεγαλακάκη.

Στην συγκεκριμένη παράσταση ,τα λόγια του μεγάλου κρητικού στοχαστή θα μετουσιωθούν σε χορευτική κίνηση . Το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό .

«Για εμάς η παράσταση αυτή είναι μία επανάσταση πολιτισμού , μία επίθεση στην δημιουργία και μία μάχη με ότι μας διχάζει και σε ότι μας οπισθοδρομεί» σημειώνουν οι ερευνητές – δάσκαλοι κρητικών χορών και δίδυμα αδέρφια Γιάννης και Γιώργος Μεγαλακάκης.

Ο θεατής παρακολουθεί τους χορευτές σε απόσταση αναπνοής , γεγονός το οποίο δημιουργεί μία ατμόσφαιρα συγκίνησης και κεφιού.

Οι χορευτές εκφράζουν, μέσα από την δική τους ψυχοσύνθεση τους χορούς της Κρήτης. Έτσι ο θεατής συμμετέχει στο ταξίδι της ψυχής του χορευτή και συνειδητοποιεί ότι η αξία του κρητικού χορού είναι διαχρονική και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των Κρητών.

H τέχνη του κρητικού χορού ανανεώνεται και εξελίσσεται συνεχώς.

Τα αισθήματα που εκπέμπουν οι κρητικοί χοροί είναι το ζητούμενο της παράστασης και μέσα από τα οποία αναπτύσσεται ο τρόπος έκφρασης τροφοδοτώντας τους χορευτές με την πολυμορφία της θεατρικής απόδοσης.

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ & ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗ

Πραγματοποιούν επιτόπιες καταγραφές και έρευνες, στα χωριά της Κρήτης.
Το 1997 χορεύουν στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο υπό την σκηνοθεσία του Βαγγέλη Παπαθανασίου.
Το 1998 ιδρύουν την «Ομάδα Έκφρασης Κρητικών Χορών».
Το 2004 χορεύουν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α.) υπό την σκηνοθεσία του Δημήτρη Παπαϊωάννου.
Το 2006 κυκλοφορούν την έκδοση: «Όταν ακούω Κρήτη».
Έχουν παρουσιάσει πρωτότυπες παραστάσεις και ειδικές εμφανίσεις και παρουσιάσεις στο Νέο Μουσείο Μπενάκη , στο θέατρο Παλλάς , στο Θέατρο Βράχων , στο θέατρο Badminton , στο Ευγενίδειο Ίδρυμα , στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , στο θέατρο Παπάγου , στο θέατρο Λυκαβηττού και αλλού συνεργαζόμενοι με τα μεγαλύτερα ονόματα της κρητικής μουσικής και έντεχνης ελληνικής μουσικής , όπως ο Ψαραντώνης , ο Βασίλης Σκουλάς , ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ,ο Μανώλης Λιδάκης , η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Μιχάλης Τζουγανάκης και πολλούς άλλους.
Επίσης έχουν συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή για τις ανάγκες της ταινίας «El Greco» και με τον σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς « Το Νησί».
Έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 200 σεμινάρια κρητικών χορών σε όλους τους νομούς της Ελλάδας και σε πολλές πόλεις της Ευρώπης , της Αμερικής, του Καναδά και της Αυστραλίας.

Προπώληση Εισιτήριων
Είσοδος 8€ (προπώληση) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί
Φυσική προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται:
α) Σε ΟΛΑ τα καταστήματα PUBLIC
Online:http://tickets.public.gr/el/HolyWoodStage/
β) »TICKETSERVICES»
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr
γ) HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289

Το HolyWood Stage έχει ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και ο χώρος του από την πρώτη μέρα λειτουργίας διαθέτει πρόσβαση για ΑμΕΑ καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ.

Επίσης η μουσική σκηνή παρέχει και καλλιτεχνικά προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, δείχνοντας τον δρόμο πως η διασκέδαση είναι δικαίωμα όλων.

Την ημέρα της παράστασης:
Είσοδος 10€ (στην είσοδο) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί
Είσοδος 8€ (προπώληση) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί
2η μπύρα, κρασί 5€
2ο ποτό 8€
special ποτό10€
cocktail 10€

Μπουκάλι αντί ποτήρι:
Όσοι προτιμήσουν φιάλη αντί ποτήρι μπύρας ή κρασί οι τιμές είναι οι παρακάτω:
1η φιάλη με παρ/μενα τελική τιμή με 4 εισιτήρια : 50€
1ο μπουκάλι κρασί με παρ/μενα τελική τιμή με 2 εισιτήρια : 20€
1η 1/2 φιάλη με παρελκόμενα τελική τιμή με 2 εισιτήρια : 25€

2η Φιάλη (Whiskey Tequila Vodka Rum Jin κ.α.) με παρελκόμενα 90€
2η 1/2 φιάλη (Whiskey Tequila Vodka Rum Jin κ.α.) με παρ/μενα 45€
2ο Μπουκάλι κρασί (Λευκό Ροζέ Κόκκινο) με παρελκόμενα στα 40€

Η κράτηση για τραπέζι γίνεται ΧΩΡΙΣ υποχρέωση φιάλης!

Εξασφαλίστε έγκαιρα τις θέσεις σας, παίρνοντας τα εισιτήρια σας στην προπώληση.

HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)

Κρατήσεις Θέσεων στα τηλέφωνα του HolyWood Stage
Τηλ.: 2109700418 & 6942657651 & 6945314316

Κρατήσεις Θέσεων στο messenger inbox

Facebook: https://www.facebook.com/holywoodstage.gr

https://www.facebook.com/holywoodstage.gr/events

email: [email protected]

Επικοινωνία Crystal Dreams PR
Email: [email protected]

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr)

Προβλήθηκε 1055 φορές

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, που μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς με ποικίλα αποτελέσματα όπως καταλαβαίνετε.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Σήμερα υπάρχουν οι ευκαιρίες εκείνες για όμορφα τηλεφωνήματα, ωραίες ειδήσεις, ξαφνικές προτάσεις και συναντήσεις έκπληξη … Σε ποια ζώδια το τηλέφωνό τους θα πάρει «φωτιά»; Σε Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Πέντε ασημένια και έξι χάλκινα μετάλλια είχε η Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση στην ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου, οπότε έπρεπε, αργά ή γρήγορα, να κατακτηθεί και κάποιο χρυσό

Ευρωπαϊκό υγρού στίβου: Στην 5η θέση οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου στο τεχνικό ντουέτο

Το ελληνικό ολυμπιακό ντουέτο (θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού) εκτέλεσε το πρόγραμμά του την Παρασκευή (14/6) με θέμα “Χαρταετοί”, σε μουσική υπόκρουση “Χαρταετοί και Χασαποσέρβικο” του Μίκη Θεοδωράκη...

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται και τις δυο μέρες στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας μια σειρά όψεων που ευνοούν την εξωστρέφεια μας, τις επαφές, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, μολονότι η τάση θα είναι να κρύψουμε τις εσωτερικές μας αγωνίες και τα άγχη. Το τρίγωνο Σελήνης-Δία το Σάββατο είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για τις σχέσεις μας, τις επαφές μας, τις εξόδους και τη διασκέδαση