ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΝΟΥ

Άρτος και Θεάματα 15 Μαρτίου 2018

Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει βραδιά αφιέρωμα στον Άκη Πάνου την Κυριακή 18/03/2018 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης (Κτίριο Δημαρχείου).

Ο ανεπανάληπτος Άκης Πάνου, μέσα σε τρία λεπτά που διαρκεί ένα τραγούδι, κλείνει τον πόθο, την απόγνωση, την κατανόηση, τον εγωισμό, την αυτοκριτική, τη θνησιγένεια, τη σπουδαιότητα του απόλυτου έρωτα, το υπαρξιακό αδιέξοδο, την αξία του μαχητή, το νόημα της ζωής.

Ο Άκης Πάνου είναι ένας υμνωδός αυτού που ζει ο καθένας από εμάς, αφού ήξερε να κάνει ποίημα τη ζωή.

Σε μια μοναδική βραδιά, οι πολίτες της Ηλιούπολης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αξέχαστα τραγούδια που αγαπήσαμε.

Οργάνωση/Παρουσίαση: Νίκος Ζώρης (Συγγραφέας-Ποιητής-Τραγουδοποιός-Ηθοποιός)
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Καστανιάς (Μουσικός-Ιατρός)
Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Κλικίζος (Μουσικός)

Η είσοδος είναι ελεύθερη

15.3.2018
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 2038 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026: ''Κρασοτηγανιά απεραθίτικη με τουρκάκια''

Τα πικάντικα και τα καυτερά πολύ τα αγαπούν οι Απεραθίτες. Εξ ου και τα τουρκάκια, τα μικρά καυτερά πιπεράκια κόκκινου χρώματος (θα τα βρούμε σε πολλά φυτώρια), που φλογίζουν τούτη την ωραία κρασοτηγανιά.

Τα ζώδια την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026

Η Σελήνη σήμερα είναι στο Ζυγό, το πρωί σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο και το βράδυ σε τρίγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο, η μέρα είναι κατάλληλη για να βρούμε τις ισορροπίες μας και να συγκροτήσουμε σχέσεις – συνεργασίες.

Η συνταγή της ημέρας, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026: ''Γλυκό ταψιού σε στρώσεις, με καρύδια και μαρμελάδα βερίκοκο''

Στρώσεις από λεπτά φύλλα ζύμης κολλημένα μεταξύ τους με μαρμελάδα και καρυδόψιχα και στο τέλος, μια στρώση σοκολάτας να επισφραγίσει ότι εδώ μιλάμε για ένα γλυκό που δεν πρέπει να προσπεράσεις.