Σχόλιο του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Ηλιούπολης κ. Κώστα Σεφτελή για την Δημόσια Περιουσία

Αρθρογραφία 22 Μαϊου 2018

Πόση μικροψυχία μπορεί να κρύβεται μέσα σε 327 λέξεις;

Ο Δήμος Ηλιούπολης και το ελληνικό δημόσιο δικαιώθηκαν πανηγυρικά, οριστικά και αμετάκλητα με την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου στην πολυετή αντιδικία με τους κληρονόμους του Νάστου για τα ακίνητα.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Ηλιούπολης, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση 327 λέξεων, http://www.ilioupoli.gr/news/press-releases/teliki-niki-gia-ti-dimosia-periousia-stin-ilioupoli  όπου οι μοναδικές ονομαστικές αναφορές είναι για τον αείμνηστο Δήμαρχο Δημήτρη Κιντή (πολύ σωστά) και για το σημερινό Δήμαρχο για μόλις επτάμιση χρόνια από τα 34 συνολικά που διήρκησε η δικαστική διαμάχη με τους κληρονόμους του Νάστου, κ. Βασίλη Βαλασόπουλο (και πάλι πολύ σωστά).

Απουσίαζε όμως το όνομα του επί 16 χρόνια Δημάρχου της Ηλιούπολης κ. Θεόδωρου Γεωργάκη που είχε παραστεί σε περισσότερες από 60 δίκες είτε ως Δήμαρχος είτε ως Νομικός και του πρώην Δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου.

Αλλά η «πονηριά» αυτής της ανακοίνωσης δεν σταματάει εδώ.

Δεν υπάρχει απολύτως καμία αναφορά στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης και ειδικά στον κ. Νίκο Καραβέλο, το όνομα του οποίου είναι ταυτόσημο με την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας και την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος για 34 επαναλαμβάνω συνεχόμενα χρόνια.

Ντροπή και θλίψη!!!!!


Κώστας Γ. Σεφτελής

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης
τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου & Αντιδήμαρχος 

Προβλήθηκε 1057 φορές

Η καρδιά του Ευρωπαϊκού Ζίου Ζίτσου χτυπάει στην Κρήτη

Σε πρωτεύουσα της Ευρώπης μετατρέπεται το Ηράκλειο της Κρήτης. Στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού Δύο Αοράκια από το Σάββατο 14 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 21 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, που αποτελεί το μεγάλο ραντεβού του αθλήματος για το 2026.

Ψάχνετε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως;

Τα προπτυχιακά εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας Brive, προσφέρουν μοναδική ευελιξία στις σπουδές σας, επιτρέποντας πρόσβαση σε εκατοντάδες ειδικότητες από κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την καθημερινότητά σας.

Τα πάντα για το σχολείο!

Τα σχολικά είδη για το 2025-2026 που θα βρείτε στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη, περιλαμβάνουν πλήθος επιλογών, όπως, για παράδειγμα, πάνινες τσάντες εμπνευσμένες από διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Van Gogh, ο Monet και ο Cezanne, ιδανικές για βιβλία και σημειωματάρια.