Το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 8:30 το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο Άλσους «Δημήτρης Κιντής» στην Ηλιούπολη, στο φως του φεγγαριού, εννιά συνεργαζόμενοι φορείς πολιτισμού, αλληλεγγύης και εθελοντισμού, οι «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ», διοργανώνουν Συναυλία Αλληλεγγύης και Αγάπης με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξη άπορων οικογενειών στην Ηλιούπολη .

Η Συναυλία με τίτλο «Αν θυμηθείς το όνειρό μου» είναι αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τον Μαέστρο Παναγή Μπαρμπάτη και τη συμμετοχή 80 χορωδών από τις χορωδίες :

”Επτάχορδη λύρα Αγ. Ευθυμίου Κερατσινίου υπό τη Δ/νση της Χρυσούλας Τσιμούρη
Δήμου Μαρκοπούλου «Μεσογαίας»

«Χορωδία Νέας Ερυθραίας Δήμου Κηφισιάς» διδασκαλία : Λίνα Ροδοπούλου

«Χορωδία – μαντολινάτα Αγ. Παντελεήμονος Αχαρνών» Σολίστ, η Μέτζο Σοπράνο Ελένη Δάβου.

Ενορχήστρωση Χορωδιακή διασκευή, Παναγή Μπαρμπάτη.

Στο Φουαγιέ του θεάτρου παρουσιάζουν τα χειροτεχνήματα τους άτομα με αναπηρία από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες», ενώ τα μέλη της «Ένωσης Καλλιτεχνών Λογοτεχνών Ηλιούπολης» εκθέτουν τα εικαστικά τους .

Αντί εισιτηρίου οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις άπορες οικογένειες της Ηλιούπολης.

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε. 

Η εκδήλωση στο facebook (εδώ)

Προβλήθηκε 2080 φορές

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 2024.

Τον Νορβηγό θεατρικό συγγραφέα, Jon Fosse, βραβευμένο με το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023, επέλεξε φέτος το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου για τη συγγραφή του μηνύματος.