Δέκα (10) Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης του Δημάρχου δεν ψήφισαν τον Ισολογισμό του Δήμου για το 2017 και το πανηγυρίζουν!!!!

Τον Ισολογισμό του Δήμου για το οικονομικό έτος 2017, τον ψήφισαν θετικά ΜΟΝΟ 14 Δημοτικοί Σύμβουλοι και προερχόμενοι ΜΟΝΟ από τη Διοίκηση του Δήμου.

Δηλαδή, 14 από τους 41!!!! ....και ΚΑΜΙΑ Παράταξη από τις επτά, αφού:

3 Δημοτικές Παρατάξεις από τις 7 της αντιπολίτευσης που παραβρέθηκαν στη συζήτηση και στην ψηφοφορία, ψήφισαν Λευκό ή δήλωσαν «Παρών».

Η δημοσιευμένη στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» απόφαση του Δ.Σ. ΕΔΩ

Αυτό, η διοίκηση του Δήμου το αντιλαμβάνεται σαν « Πλήρη αναγνώριση της χρηστής διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου», αναφέροντας μάλιστα πως «Τα συγχαρητήρια ακόμη και της αντιπολίτευσης απέσπασε η Δημοτική αρχή με την παρουσίαση της έκθεσης του Ισολογισμού του Δήμου Ηλιούπολης για το έτος 2017.

Το σύνολο της αντιπολίτευσης αναγνώρισε τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και την άριστη οικονομική κατάσταση του Δήμου μας».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Το Δελτίο Τύπου του Δήμου ΕΔΩ

Επισημαίνω, τη σκόπιμη παραπληροφόρηση από πλευράς Δήμου, αναμένοντας και τις ανακοινώσεις των επτά (7) Παρατάξεων της αντιπολίτευσης που να αποκαθιστούν την αλήθεια σχετικά με τη δική τους άποψη, όπως αυτή εκφράστηκε στη συζήτηση και στην ψηφοφορία, όπως επίσης και το αυτονόητο πως η απουσία από τη διαδικασία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως θετική άποψη και μάλιστα του "συνόλου της αντιπολίτευσης" όπως προκλητικά αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ηλιούπολης.

Κώστας Γ. Σεφτελής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης
τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου & Αντιδήμαρχος 

Προβλήθηκε 374 φορές

Σαράντος Καργάκος (του Στάθη)

Ο Σαράντος Καργάκος. ΚατΆ αρχάς ένας γλυκός άνθρωπος. Που νοιαζόταν για τους μαθητές του, τους ανθρώπους, την πατρίδα μας. Πολυμαθέστατος και πολυγραφότατος, με τον αέρα της Μάνης στην καρδιά και τους ορίζοντες του κόσμου στο βλέμμα

Η Ασφάλεια της χούντας στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ (Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης)

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά απέδειξαν χτες έμπρακτα ότι βρίσκονται σε πανικό για το θέμα των Πρεσπών και ότι δε διστάζουν να εφαρμόσουν ακόμα και χουντικά μέτρα για να φιμώσουν κάθε αντίθετη φωνή. Η σωρεία συλλήψεων πολιτών… προληπτικά πριν την ομιλία του κ.

Ο Αστραπόγιαννος μπροστά στην πορτοκαλιά του Μαξίμου (του Δημήτρη Καμπουράκη)

Μπροστά στο φορτωμένο πορτοκάλια δεντράκι του Μαξίμου, ο Αλέξης αναφέρθηκε τρεις φορές (μήπως και μας διέφυγε) στην «γενναιότητα» του να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή, ενώ το Σύνταγμα του επέτρεπε να κυβερνά και δίχως να το κάνει.