Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Πολυχρονίδης

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 16 Αυγούστου 2018

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-2 στο τρίτο σετ, ωστόσο επκράτησε τελικά του Ασιάτη αντιπάλου του και φόρεσε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Νο-1 στην παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας BC3 έχασε το πρώτο σετ με 2-0, ισοφάρισε στο δεύτερο σε 2-2, δυσκολεύτηκε στο τρίτο, όμως με όπλο ανέτρεψε την κατάσταση και κέρδισε τέσσερις πόντους και τη νίκη με 6-5.

Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο του Πολυχρονίδη, σε μεγάλη διοργάνωση, επί βρετανικού εδάφους, αφού να θυμίσουμε ότι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πριν από έξι χρόνια, ήταν χρυσός στα ζευγάρια BC3 (μαζί με τους Πανανό και Κορδαλή). 

Προβλήθηκε 951 φορές
Ο καιρός την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα από τις πρωινές ώρες μέχρι αργά τη νύχτα, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύεται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και από πολύ ισχυρούς ανέμους.