Λυδία Κονιόρδου για βανδαλισμό στο Βυζαντινό μουσείο: Κάποιες κυρίες άπλωναν λάδι

Άρτος και Θεάματα 19 Αυγούστου 2018

Την δική της εκδοχή για το περιστατικό βανδαλισμού στο Βυζαντινό Μουσείο έδωσε η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου. (είχαμε γράψει εδώ)

Σύμφωνα με την κ. Κονιόρδου το συμβάν δεν ήταν βανδαλισμός.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon ανέφερε: «Δεν θα το έλεγα ακριβώς βανδαλισμό, ίσως είναι υπερβολική αυτή η έκταση.

Θεωρούμε ότι ήταν κάποιες κυρίες οι οποίες άπλωναν κάποιο λάδι.

Το αξιοπερίεργο ήταν ότι δεν έγινε αντιληπτό και αυτό ερευνούμε, πώς έγινε και δεν έγινε αντιληπτό».

Η υπουργός δήλωσε ότι οι ζημιές στα εκθέματα αποκαταστάθηκαν άμεσα, ενώ συμπλήρωσε ότι «σαν υπουργείο ερευνούμε το περιστατικό. Είχε είκοσι φύλακες, ποιος ξέρει τώρα τι έγινε… δεν είχε και πολύ κόσμο, αυτά ερευνούμε».

www.ereportaz.gr 

Προβλήθηκε 968 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025: ''Μπριζόλα πανέ με μοτσαρέλα και ντομάτα (Porteno milanesa)''

Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.