Σας προσκαλούμε σε 8 μαθήματα Πρωτόγονης Έκφρασης στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης της συντονίστριας στην εμψύχωση μέσω της Πρωτόγονης έκφρασης.

Τα μαθήματα ξεκινάνε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 13:00 - 14:30 και κάθε Κυριακή για 8 εβδομάδες.

Θα γίνονται με ελεύθερη οικονομική συμμετοχή και θα συνοδεύονται από ζωντανή μουσική κρουστών οργάνων.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες όλων των ηλικιών και χωρίς προηγούμενη επαφή με τον χορό.

Συντονισμός/Εμψύχωση: Λασκαρίνα Φεγίσσα

Κρουστά: Βασίλης Οικονομίδης

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, στο 6944898565 ή flaskarina@gmail.com

Ξεκινάμε: Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 στις 1 μ.μ.

Λεωφόρος Ειρήνης 7, Ηλιούπολη. 2ος Όροφος

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ

Μέσα από τον παλμό των αφρικάνικων κρουστών, η Πρωτόγονη Έκφραση προσφέρει έναν χορό της "φυλής" δηλαδή έναν συλλογικό χορό όπου με απλές συμβολικές και αρχέτυπες κινήσεις καλούμαστε να εναρμονιστούμε με τα στοιχεία της φύσης, τα ζώα και τα αρχέγονα ένστικτά μας.

Μέσα από τον ρυθμό που είναι εγγεγραμμένος στα κύτταρά μας, θα επανασυνδεθούμε με την πορεία του ανθρώπου από τις πρώτες φυλές μέχρι τον σημερινό μας πολιτισμό.

Θα ξαναθυμηθούμε πως να εκφραζόμαστε, να εκτονωνόμαστε και να επικοινωνούμε με άλλους, με όλο μας το σώμα μέσω του ρυθμού, της κίνησης και της φωνής.

Θα αφεθούμε στα μονοπάτια της προσωπικής μας έκστασης. 

Η εκδήλωση στο facebook.

Προβλήθηκε 66 φορές

''ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣΚΑΣ ΝΩΠΟΓΡΑΦΙΑΣ β€“ ΞΗΡΟΓΡΑΦΙΑΣ -  ΕΓΚΑΥΣΤΙΚΗΣ'' - (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου

Ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου, στη συνεχή προσπάθειά του να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης στους πολίτες, εμπλουτίζει τα Εργαστήρια Τέχνης, που στεγάζονται επί της συμβολής των οδών Νικομάχου και Νυμφών, και με νέα αντικείμενα...

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ MEDIA LAB ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου, στη συνεχή προσπάθειά του να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης στους πολίτες, εμπλουτίζει τα Εργαστήρια Τέχνης και με Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας.

''Η ζωγραφιά του Θεού'' του Ιάκωβου Μυλωνά στο HolyWood Stage

''Η ζωγραφιά του ΘεούΆ'' του Ιάκωβου Μυλωνά, είναι μια συγκινητική κωμωδία, που δείχνει τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει σε μια οικογένεια, η έλευση ενός παιδιού με ιδιαίτερα χαρίσματα και πόσες υπέροχες στιγμές μπορούμε να ζήσουμε μαζί του, αν βάλουμε πάνω απ όλα την αγάπη!