του Τάκη Διαμαντόπουλου

Είναι εμφανέστατη πλέον , η κοροϊδία του κύριου Τσίπρα απέναντι στον Ελληνικό Λαό, που από την μία ευαγγελίζεται την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των φτωχών, έναντι της πλουτοκρατίας και από την άλλη, οι προύχοντες και οι εύρωστοι είναι ο περίγυρος και η πιο στενή παρέα του.

Το μήνυμα που του στέλνουμε πλέον είναι ξεκάθαρο. Είναι απαράδεκτο ο Πρωθυπουργός μιας πονεμένης κοινωνίας, να εισπράττει ευνοϊκές υπηρεσίες, από τους μέχρι πρότινος όπως εκείνος ενοχοποιούσε εχθρούς και πολέμιους του.

Για ποιον λόγο όμως ο Τσίπρας προσπάθησε να αποκρύψει, τις χλιδάτες διακοπές του στην θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου.

Όποιος και να είναι ο λόγος είναι δεδομένο, πως ο <<λαϊκός και αγωνιστής>> έως τώρα Πρωθυπουργός έχει επιδοθεί σε ακριβά σπορ με εκλεκτές παρέες, που σε τίποτα δεν θυμίζουν το προφίλ της αριστεράς.

Είναι όμως δυνατόν, να δέχεται τέτοια δώρα, όπως η ίδια η κυρία Παναγοπούλου ομολόγησε, ο Πρωθυπουργός της χώρας. Φυσικά προβληματιζόμαστε, εάν ισχύουν τα λεγόμενα της, πιο ήταν το τίμημα και ο σκοπός, αυτής της δωρεάς.

Πως να νιώθουν άραγε οι πληγωμένοι ψηφοφόροι τους, όταν βλέπουν τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ να πνίγονται, σε πλούσια ταξίδια στα χωρικά ύδατα του <<εχθρού>>.

Ακόμα και σε αυτό ο Τσίπρας πρωτοτύπησε σε παγκόσμιο επίπεδο, αγνοώντας επιδεικτικά τις αρχές και τις αξίες που θα έπρεπε να διέπουν έναν πραγματικό αριστερό ηγέτη και του προτείνουμε αντί για το βραβείο Νόμπελ το βραβείο Όσκαρ που δικαιωματικά του ανήκει για τους ρόλους που έχει παίξει τα τελευταία χρόνια στις πλάτες του Ελληνικού Λαού.

*Ο Τάκης Διαμαντόπουλος είναι επιχειρηματίας και Υποψήφιος Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στον Νότιο Τομέα

https://www.facebook.com/diamantopoulos.takis/  

Προβλήθηκε 233 φορές

Στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού ο Μητσοτάκης! (Γιώργος Τζεδάκις)

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο ο Μητσοτάκης έκανε βουτιές! Δεν γίνεται, θα εντάχθηκε στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού… Και να σκεφθείτε ότι στο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής είχε πει: «Ο Αύγουστος για εμάς θα έχει λιγότερες παραλίες και περισσότερη δουλειά».