Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την 319/2019 απόφασή του, ανακήρυξε τις παρατάξεις που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 26ης Μαίου 2019.

Στις εκλογές τις 26ης Μαίου 2019 θα λάβουν μέρος 9 παρατάξεις, μία περισσότερες από τις προηγούμενες εκλογές του 2010!

1. «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΗ και 43 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους!

2. «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ και 44 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

3. «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΤΑΣΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ με 62 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους.

4. «ΗΛΙΟΥ πόλις ανθρώπινη πόλις» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΚΟΚΟΤΙΝΗ ΧΡΗΣΤΟ με 62 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

5. «ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ με 62 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

6. «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» με υποψήφια Δήμαρχο την Κα ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με 62 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους

7. «ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΠΕΤΡΟ με 44 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

8. «Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ με 62 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

9. «ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ με 41 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Από τις προσεχείς εκλογές απουσιάζουν τρία σημαντικά πρόσωπα με έντονη παρουσία στα Δημοτικά πράγματα της Ηλιούπολης τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Γιάννης Αναγνώστου με την πλέον μακροχρόνια παρουσία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και Δήμαρχος Ηλιούπολης τη περίοδο 2007-2009!

Η Κα Πίκουλα Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Αναγνώστου και Δημοτική Σύμβουλος με δική της Δημοτική Παράταξη στις δύο προηγούμενες Δημαρχιακές περιόδους. Δεν συμμετέχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου αλλά κρατάει ενεργή την παράταξή της! (βλέπε εδώ)

Ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος , δεν συμμετέχει στις εκλογές. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως, με την παράταξη ΕΝΑΚ που εντάχθηκε στη παράταξη ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ και συγκροτήσανε τη Παράταξη «ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙΜΑΖΙ- ΕΝΑΚ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!


Γιώργος Μπαλτάς
Ηλιούπολη 14.5.2019

 

Προβλήθηκε 471 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (28/07/2019)

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απΆ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.