Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την 319/2019 απόφασή του, ανακήρυξε τις παρατάξεις που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 26ης Μαίου 2019.

Στις εκλογές τις 26ης Μαίου 2019 θα λάβουν μέρος 9 παρατάξεις, μία περισσότερες από τις προηγούμενες εκλογές του 2010!

1. «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΗ και 43 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους!

2. «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ και 44 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

3. «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΤΑΣΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ με 62 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους.

4. «ΗΛΙΟΥ πόλις ανθρώπινη πόλις» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΚΟΚΟΤΙΝΗ ΧΡΗΣΤΟ με 62 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

5. «ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ με 62 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

6. «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» με υποψήφια Δήμαρχο την Κα ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με 62 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους

7. «ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΠΕΤΡΟ με 44 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

8. «Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ με 62 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

9. «ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ με 41 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Από τις προσεχείς εκλογές απουσιάζουν τρία σημαντικά πρόσωπα με έντονη παρουσία στα Δημοτικά πράγματα της Ηλιούπολης τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Γιάννης Αναγνώστου με την πλέον μακροχρόνια παρουσία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και Δήμαρχος Ηλιούπολης τη περίοδο 2007-2009!

Η Κα Πίκουλα Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Αναγνώστου και Δημοτική Σύμβουλος με δική της Δημοτική Παράταξη στις δύο προηγούμενες Δημαρχιακές περιόδους. Δεν συμμετέχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου αλλά κρατάει ενεργή την παράταξή της! (βλέπε εδώ)

Ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος , δεν συμμετέχει στις εκλογές. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως, με την παράταξη ΕΝΑΚ που εντάχθηκε στη παράταξη ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ και συγκροτήσανε τη Παράταξη «ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙΜΑΖΙ- ΕΝΑΚ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!


Γιώργος Μπαλτάς
Ηλιούπολη 14.5.2019

 

Προβλήθηκε 318 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.