Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την 319/2019 απόφασή του, ανακήρυξε τις παρατάξεις που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 26ης Μαίου 2019.

Στις εκλογές τις 26ης Μαίου 2019 θα λάβουν μέρος 9 παρατάξεις, μία περισσότερες από τις προηγούμενες εκλογές του 2010!

1. «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΗ και 43 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους!

2. «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ και 44 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

3. «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΤΑΣΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ με 62 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους.

4. «ΗΛΙΟΥ πόλις ανθρώπινη πόλις» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΚΟΚΟΤΙΝΗ ΧΡΗΣΤΟ με 62 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

5. «ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ με 62 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

6. «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» με υποψήφια Δήμαρχο την Κα ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με 62 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους

7. «ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΠΕΤΡΟ με 44 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

8. «Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ με 62 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

9. «ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ με 41 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Από τις προσεχείς εκλογές απουσιάζουν τρία σημαντικά πρόσωπα με έντονη παρουσία στα Δημοτικά πράγματα της Ηλιούπολης τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Γιάννης Αναγνώστου με την πλέον μακροχρόνια παρουσία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και Δήμαρχος Ηλιούπολης τη περίοδο 2007-2009!

Η Κα Πίκουλα Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Αναγνώστου και Δημοτική Σύμβουλος με δική της Δημοτική Παράταξη στις δύο προηγούμενες Δημαρχιακές περιόδους. Δεν συμμετέχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου αλλά κρατάει ενεργή την παράταξή της! (βλέπε εδώ)

Ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος , δεν συμμετέχει στις εκλογές. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως, με την παράταξη ΕΝΑΚ που εντάχθηκε στη παράταξη ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ και συγκροτήσανε τη Παράταξη «ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙΜΑΖΙ- ΕΝΑΚ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!


Γιώργος Μπαλτάς
Ηλιούπολη 14.5.2019

 

Προβλήθηκε 681 φορές

Η Πόλη που Θέλω: ''Προς το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου.''

Οι προσκλήσεις για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και οι εισηγήσεις των θεμάτων, γνωστοποιούνται έγκυρα με οποιονδήποτε από τους τρόπους της παρ. 4 του Άρθρο 74 N. 4555/18

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ''

Μετά την τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Παναγιώτη Βιδάλη και του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, για τη στήριξη της τοπικής αγοράς στην προσπάθεια επανεκκίνησής της, καλούνται όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος...

Κάτω τα χέρια από τον Υμηττό ΟΧΙ νεκροταφείο - ''Επιτροπή Πολιτών για την Προστασία του Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος στον Υμηττό.''

Σας καλούμε την Πέμπτη 28 Μάη στις 4:30μ.μ στην πλατεία Πλαστήρα να πάμε με πορεία στο Δημαρχείο όπου θα συζητηθεί το επίμαχο θέμα.

ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ''ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ''

Η δημιουργία νεκροταφείου των δήμων Αλίμου-Ηλιούπολης στις δασικές εκτάσεις του Υμηττού θα έχει βαριές επιπτώσεις στο βουνό και την περιοχή, με κατάληψη χώρου, βαριά δομικά και συγκοινωνιακά έργα, επιπλέον κυκλοφοριακή όχληση.