Είναι σαν να μην έχει περάσει από πάνω του ο χρόνος. Είναι σαν χθες, όταν πολλά χρόνια πριν ο ίδιος κέρδιζε τις ποδοσφαιρικές μάχες και έπεφταν το ένα μετά το άλλο τα ποδοσφαιρικά κάστρα.

Τον διέκριναν το πάθος, το μεράκι και ο δυναμισμός… Σε κάθε αγώνα, και μετά τη λήξη του, ήταν από τους ελάχιστους που ίδρωνε τη φανέλα και ενίοτε τη μάτωνε!!!

Ο Αντώνης Σαράντης γι αυτόν πρόκειται, έδωσε και πήρε πολλά στον αθλητισμό αλλά και στο ποδόσφαιρο.

Και το πιο βασικό έμαθε να μάχεται για τη νίκη. Μ’ αυτό ως όραμα πορεύτηκε και στη ζωή του. Και εννοείται πως αυτό δεν έχει σβήσει και ούτε πρόκειται.

Και βεβαίως αυτή η μαχητικότητά του, ώθησε τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη, να τον επιλέξει στο ψηφοδέλτιό του.

Ο ίδιος με χαμόγελο και κυρίως με μια δυναμική που φανερώνει τη μεγάλη του όρεξη για προσφορά, σχολιάζει αυτή του του την επιλογή, λέγοντας τα εξής:

«Οραμα μου αποτελεί η βελτίωση ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου με βασικές αρχές τη συνεργασία, το οργανωτικό πνεύμα, την επιμονή στην υλοποίηση ιδεών και την αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας με σεβασμό στους θεσμούς και στον άνθρωπο.

Από την παιδική μου ηλικία μέχρι και σήμερα λόγω της ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό έχω μάθει να είμαι αφοσιωμένος στον στόχο μου, να εργάζομαι ομαδικά και να προσφέρω για το συνολικό καλό. Την επόμενη Κυριακή στις 26 Μαΐου στηρίζω τον Γιώργο Χατζηδάκη και την παράταξη ΗλιουπΟλοι Μαζί.

Έχουμε την ευκαιρία με την ψήφο μας να αλλάξουμε την Πολη μας.

Να δημιουργήσουμε ξανά τον θεσμό της γειτονιάς και να περάσουμε την σκυτάλη σε νέους ανθρώπους!!!».

http://anexartito.gr 

Προβλήθηκε 80 φορές

Ο 12λογος κατά του ψεύτη (Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης)

Παρακολουθώ καθημερινά τις εκπομπές στην Τι Βι όπου αντιμάχονται υποψήφιοι βουλευτές. Και μού ‘ρχεται να ορμήσω μέσα από την οθόνη, να κάτσω στη θέση απέναντι από τον συριζέο και να του βγάλω ξινά τα ψέματα που αραδιάζει ανενόχλητος

Η μισή αλήθεια είναι ένα ολόκληρο ψέμα. (της Θεοπίστης Πάντου)

Δεν είναι ούτε μία (Γιουγκοσλαβία 1991-1999), ούτε δύο (Αφγανιστάν 2001) ούτε τρεις (Ιράκ 2003), ούτε τέσσερις (Λιβύη, Συρία 2011) φορές στο πρόσφατο παρελθόν που, πριν από μία μεγάλη ή μικρή πολεμική σύρραξη, τα ΜΜΕ ευθυγραμμίσθηκαν με τις επιδιώξεις των ΗΠΑ , του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. και προλείαναν το έδαφος, καταδικάζοντας τον «Κακό»,

Υποχωρήσεις στο Αιγαίο α λα Σκόπια, με πίεση ΗΠΑ! (Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης)

Ενώ η προσοχή του κόσμου είναι στραμμένη στις εκλογές, οι Αμερικανοί σπεύδουν να προλάβουν να ρυθμίσουν τα θέματα του Αιγαίου, ευνοώντας καταφανώς την Τουρκία, με όχημα την πάντα πρόθυμη yes men ελληνική κυβέρνηση, πριν αλλάξει και πριν έρθει άλλη που θα ακολουθεί την μέχρι προ 5 ετών σταθερά ανυποχώρητη στάση στα εθνικά θέματα.