Αντώνης Σαράντης: ''Όραμα μου αποτελεί η βελτίωση ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου''

Αρθρογραφία 23 Μαϊου 2019

Είναι σαν να μην έχει περάσει από πάνω του ο χρόνος. Είναι σαν χθες, όταν πολλά χρόνια πριν ο ίδιος κέρδιζε τις ποδοσφαιρικές μάχες και έπεφταν το ένα μετά το άλλο τα ποδοσφαιρικά κάστρα.

Τον διέκριναν το πάθος, το μεράκι και ο δυναμισμός… Σε κάθε αγώνα, και μετά τη λήξη του, ήταν από τους ελάχιστους που ίδρωνε τη φανέλα και ενίοτε τη μάτωνε!!!

Ο Αντώνης Σαράντης γι αυτόν πρόκειται, έδωσε και πήρε πολλά στον αθλητισμό αλλά και στο ποδόσφαιρο.

Και το πιο βασικό έμαθε να μάχεται για τη νίκη. Μ’ αυτό ως όραμα πορεύτηκε και στη ζωή του. Και εννοείται πως αυτό δεν έχει σβήσει και ούτε πρόκειται.

Και βεβαίως αυτή η μαχητικότητά του, ώθησε τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη, να τον επιλέξει στο ψηφοδέλτιό του.

Ο ίδιος με χαμόγελο και κυρίως με μια δυναμική που φανερώνει τη μεγάλη του όρεξη για προσφορά, σχολιάζει αυτή του του την επιλογή, λέγοντας τα εξής:

«Οραμα μου αποτελεί η βελτίωση ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου με βασικές αρχές τη συνεργασία, το οργανωτικό πνεύμα, την επιμονή στην υλοποίηση ιδεών και την αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας με σεβασμό στους θεσμούς και στον άνθρωπο.

Από την παιδική μου ηλικία μέχρι και σήμερα λόγω της ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό έχω μάθει να είμαι αφοσιωμένος στον στόχο μου, να εργάζομαι ομαδικά και να προσφέρω για το συνολικό καλό. Την επόμενη Κυριακή στις 26 Μαΐου στηρίζω τον Γιώργο Χατζηδάκη και την παράταξη ΗλιουπΟλοι Μαζί.

Έχουμε την ευκαιρία με την ψήφο μας να αλλάξουμε την Πολη μας.

Να δημιουργήσουμε ξανά τον θεσμό της γειτονιάς και να περάσουμε την σκυτάλη σε νέους ανθρώπους!!!».

http://anexartito.gr 

Προβλήθηκε 710 φορές

Ψάχνετε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως;

Τα προπτυχιακά εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας Brive, προσφέρουν μοναδική ευελιξία στις σπουδές σας, επιτρέποντας πρόσβαση σε εκατοντάδες ειδικότητες από κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την καθημερινότητά σας.

Τα πάντα για το σχολείο!

Τα σχολικά είδη για το 2025-2026 που θα βρείτε στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη, περιλαμβάνουν πλήθος επιλογών, όπως, για παράδειγμα, πάνινες τσάντες εμπνευσμένες από διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Van Gogh, ο Monet και ο Cezanne, ιδανικές για βιβλία και σημειωματάρια.

Τα πτερόεντα δώρα. Πρωτοχρονιάτικο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Ξένος του κόσμου και της σαρκός κατήλθε την παραμονήν από τα ύψη συστείλας τας πτερύγας, όπως τας κρύπτει θείος άγγελος. Έφερε δώρα από τα άνω βασίλεια, δια να φιλεύση τους κατοίκους της πρωτευούσης. Ήταν ο καλός άγγελος της πόλεως.

Η Σταχομαζώχτρα (Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης)

Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που πρωτοδημοσιεύτηκε τα Χριστούγεννα του 1889 στην εφημερίδα «Εφημερίς». Είναι ίσως το δημοφιλέστερο διήγημα του Σκιαθίτη συγγραφέα, καθώς περιλαμβάνεται σταθερά από πολλών χρόνων στα σχολικά βιβλία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.