Είναι σαν να μην έχει περάσει από πάνω του ο χρόνος. Είναι σαν χθες, όταν πολλά χρόνια πριν ο ίδιος κέρδιζε τις ποδοσφαιρικές μάχες και έπεφταν το ένα μετά το άλλο τα ποδοσφαιρικά κάστρα.

Τον διέκριναν το πάθος, το μεράκι και ο δυναμισμός… Σε κάθε αγώνα, και μετά τη λήξη του, ήταν από τους ελάχιστους που ίδρωνε τη φανέλα και ενίοτε τη μάτωνε!!!

Ο Αντώνης Σαράντης γι αυτόν πρόκειται, έδωσε και πήρε πολλά στον αθλητισμό αλλά και στο ποδόσφαιρο.

Και το πιο βασικό έμαθε να μάχεται για τη νίκη. Μ’ αυτό ως όραμα πορεύτηκε και στη ζωή του. Και εννοείται πως αυτό δεν έχει σβήσει και ούτε πρόκειται.

Και βεβαίως αυτή η μαχητικότητά του, ώθησε τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη, να τον επιλέξει στο ψηφοδέλτιό του.

Ο ίδιος με χαμόγελο και κυρίως με μια δυναμική που φανερώνει τη μεγάλη του όρεξη για προσφορά, σχολιάζει αυτή του του την επιλογή, λέγοντας τα εξής:

«Οραμα μου αποτελεί η βελτίωση ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου με βασικές αρχές τη συνεργασία, το οργανωτικό πνεύμα, την επιμονή στην υλοποίηση ιδεών και την αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας με σεβασμό στους θεσμούς και στον άνθρωπο.

Από την παιδική μου ηλικία μέχρι και σήμερα λόγω της ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό έχω μάθει να είμαι αφοσιωμένος στον στόχο μου, να εργάζομαι ομαδικά και να προσφέρω για το συνολικό καλό. Την επόμενη Κυριακή στις 26 Μαΐου στηρίζω τον Γιώργο Χατζηδάκη και την παράταξη ΗλιουπΟλοι Μαζί.

Έχουμε την ευκαιρία με την ψήφο μας να αλλάξουμε την Πολη μας.

Να δημιουργήσουμε ξανά τον θεσμό της γειτονιάς και να περάσουμε την σκυτάλη σε νέους ανθρώπους!!!».

http://anexartito.gr 

Προβλήθηκε 138 φορές

O KΗΝΣΩΡ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ (του Νίκου Ι. Καραβέλου)

Είναι δυνατόν να κρίνεις ένα βιβλίο χωρίς να το διαβάσεις; Να κατακρίνεις ένα βιβλίο, έχοντας διαβάσει μόνο το οπισθόφυλλό του; Καθένας θα απαντούσε πως είναι αδύνατον. Να, όμως, που ο φωτεινός παντογνώστης κ. Παντελής Μπουκάλας τα κατάφερε.

H ''Δανάη του Πολυτεχνείου'' (του Περικλή Καπετανόπουλου)

Η Γραμματεία της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) με βαθιά θλίψη αποχαιρετά την συναγωνίστρια Δανάη Μωραΐτου, που «έφυγε» από τη ζωή σήμερα, 11 Νοέμβρη 2019, σε ηλικία 96 ετών. Η Δανάη Μωραΐτου ή αλλιώς η ''Δανάη του Πολυτεχνείου'', όπως έμεινε γνωστή στα χρόνια της Κατοχής, γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου του 1923 στην Αθήνα.

25 Νοεμβρίου 1942 - Η ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου και η σημασία της.  (του Περικλή Καπετανόπουλου)

Είναι γεγονός, ότι τις δεκαετίες που πέρασαν, έχουν γραφεί πολλά για την στρατιωτική σημασία της επιχείρησης του Γοργοπόταμου. Με την απόσταση των 77 χρόνων που μας χωρίζουν από την κοινή επιχείρηση των ανταρτών του ΕΛΑΣ με τον Αρη Βελουχιώτη, του ΕΔΕΣ με τον Ναπολέοντα Ζέρβα και των Βρετανών με τον συνταγματάρχη Ε.Μάγιερς, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ένα είναι βέβαιο

''Οι Μύγες'' (του Νίκου Ι. Καραβέλου)

Μύγες οι κοινές ή αλλιώς οικιακές (Muscae domesticae) είναι τα ενοχλητικά δίπτερα έντομα, με τα οποία είμαστε καταδικασμένοι να συμβιώνουμε. Αναπαράγονται με ευκολία λόγω της ικανότητάς τους να τοποθετούν τα αυγά τους πάνω σε υλικά που αποσυντίθενται και λόγω της ταχύτητας αναπαραγωγής τους.

Βγάλτε την ουρά σας απ' έξω... (Μανιάτης Πέτρος, δημοτικός σύμβουλος με την ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη)

Όλη η ενότητα του έθνους, μαζεύεται στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης για να υποδείξει στους "ιθαγενείς" πώς τα συμφέροντα των αφεντικών τους ταυτίζονται με την καθημερινή μιζέρια της ζωής τους και σημαίνουν καταστροφή λαών, μαζικές δολοφονίες προσφύγων στα σύνορα του κράτους και στρατόπεδα συγκέντρωσης σε κάθε δεύτερο νησί ή κάθε τρίτη επαρχιακή πόλη.