Είναι σαν να μην έχει περάσει από πάνω του ο χρόνος. Είναι σαν χθες, όταν πολλά χρόνια πριν ο ίδιος κέρδιζε τις ποδοσφαιρικές μάχες και έπεφταν το ένα μετά το άλλο τα ποδοσφαιρικά κάστρα.

Τον διέκριναν το πάθος, το μεράκι και ο δυναμισμός… Σε κάθε αγώνα, και μετά τη λήξη του, ήταν από τους ελάχιστους που ίδρωνε τη φανέλα και ενίοτε τη μάτωνε!!!

Ο Αντώνης Σαράντης γι αυτόν πρόκειται, έδωσε και πήρε πολλά στον αθλητισμό αλλά και στο ποδόσφαιρο.

Και το πιο βασικό έμαθε να μάχεται για τη νίκη. Μ’ αυτό ως όραμα πορεύτηκε και στη ζωή του. Και εννοείται πως αυτό δεν έχει σβήσει και ούτε πρόκειται.

Και βεβαίως αυτή η μαχητικότητά του, ώθησε τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη, να τον επιλέξει στο ψηφοδέλτιό του.

Ο ίδιος με χαμόγελο και κυρίως με μια δυναμική που φανερώνει τη μεγάλη του όρεξη για προσφορά, σχολιάζει αυτή του του την επιλογή, λέγοντας τα εξής:

«Οραμα μου αποτελεί η βελτίωση ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου με βασικές αρχές τη συνεργασία, το οργανωτικό πνεύμα, την επιμονή στην υλοποίηση ιδεών και την αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας με σεβασμό στους θεσμούς και στον άνθρωπο.

Από την παιδική μου ηλικία μέχρι και σήμερα λόγω της ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό έχω μάθει να είμαι αφοσιωμένος στον στόχο μου, να εργάζομαι ομαδικά και να προσφέρω για το συνολικό καλό. Την επόμενη Κυριακή στις 26 Μαΐου στηρίζω τον Γιώργο Χατζηδάκη και την παράταξη ΗλιουπΟλοι Μαζί.

Έχουμε την ευκαιρία με την ψήφο μας να αλλάξουμε την Πολη μας.

Να δημιουργήσουμε ξανά τον θεσμό της γειτονιάς και να περάσουμε την σκυτάλη σε νέους ανθρώπους!!!».

http://anexartito.gr 

Προβλήθηκε 176 φορές

Αχυράνθρωποι και Φιλισταίοι (Δημοσθένης Γεωργοβασίλης)

1. Γένεση αχυρανθρώπων: Λέγεται ότι ο επουράνιος Θεός δημιούργησε τoν άνθρωπο. Ο επίγειος Θεός όμως επινόησε τον αχυράνθρωπο. Ο άνθρωπος έχει συνείδηση, αποφασίζει, φέρει ευθύνη και δικαιώνεται ή τιμωρείται για τις πράξεις του...

ΚΙΝΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (Κ.Α.Μ.ΕΚΠ) : ''Όταν η μαθηματικά αναμενόμενη ωφελιμότητα   είναι κραυγαλέα αρνητική...''

''Ιατρικές ιστορίες συμβαίνουν τακτικά'' έγραφαν σε άρθρο τους στο περιοδικό NOTICES OF THE AMERICAN MATHEMATICAL SOCIETY οι D. Rockmoreκαι J.L. Snell, «και είναι επόμενο σε συζητήσεις για τη διαφορά ανάμεσα στις τυχαιοποιημένες (randomized) κλινικές περιπτώσεις και τα επιδημιολογικά πειράματα»

ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ (του Νίκου Ι.  Καραβέλου)

Ο αγαπητός μου φίλος, Περικλής Καπετανόπουλος, ιστορικός- δημοσιογράφος, που αποτελεί την ψυχή του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, είχε την ευαισθησία και την καλωσύνη να αναρτήσει ένα σπάνιο. τουλάχιστον για μένα, ντοκουμέντο που αναφέρεται στην Μάχη της Κρήτης.

ΠΑΝΟΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ (ΜΕΡΟΣ 1ο)

Με μια μακροσκελή και «βαρύγδουπη» ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης προσπαθεί να ανατρέψει το αρνητικό σε βάρος του κλίμα που επικρατεί στο δήμο μας, ύστερα από την αποκάλυψη μέσω ενός δημοτικού συμβούλου του Δήμου Αλίμου ότι προωθεί την κατασκευή ενός Διαδημοτικού Νεκροταφείου στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα, στον χώρο του Κέντρου Υψηλής Τάσης (ΚΥΤ).