Νίκος Ι. Καραβέλος
Δικηγόρος - Συγγραφέας
[email protected]

Θύμωσε η ιστορικός, η κα Ρεπούση, γιατί τα παιδάκια , λέει, μόλις μπαίνουν στο σχολείο, μολύνονται βλέποντας τις εικόνες των ηρώων του 1821, του Γέρου του Μωριά, του Νικηταρά, του Καραισκάκη, κ.α.

Αντί, εννοείται, να βλέπουν τις εικόνες της Μούμιας, ήτοι του μπάρμπα Σόρος, ή του μεθύστακα απογόνου ναζιστών κ. Γιούνκερ η του φυγόδικου κακοποιού Μπαρόζο.

Κατά την ανωτέρω "ιστορικό"και τακτικό μέλος της αγέλης των " πανεπιστημιακών", προφανώς,, κινδυνεύουν τα παιδιά μας να καταντήσουν Έλληνες πατριώτες, αντί ευρωπαίοι παπουτσογλείφτες..

Θύμωσε, λοιπόν η κυρά, και μας ετόξευσε την θλίψη της!

Κι εμείς, κατά τον αρμόζοντα λακωνικό τρόπο, όπως οφείλουμε προς μια επιστήμονα τοιούτου εκτοπίσματος, της αντιτοξεύουμε ως οφειλόμενο εγκώμιό, αυτό που συνήθιζε η αείμνηστη μητέρα του γράφοντος να λέει σε τέτοιες περιπτώσεις: "Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι".

Μια σκέψη μόνο σε εντελώς προσωπικό επίπεδο. Η σκέψη πως τα παιδιά μας κινδυνεύουν να την έχουν καθηγήτρια! 

Προβλήθηκε 737 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...