Δεν μπορείς να μην μπεις στον πειρασμό να σχολιάσεις αυτούς που εργολαβικά προωθούν τις κυβερνητικές επιλογές, αναλαμβάνοντας να παίξουν το ρόλο του "λαγού", όπως στην περίπτωση του παρακάτω κυρίου, που προτείνει, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, την δημιουργία δημοψηφίσματος, γράφοντας μεταξύ άλλων:

“… Επειδή η ποιότητα ζωής και η υγεία των πολιτών είναι πάνω από μικροπολιτικούς σχεδιασμούς και συμφέροντα εργολάβων

Επειδή οι πολίτες είναι αυτοί που πληρώνουν τις ανταποδοτικές υπηρεσίες μέσα από τα δημοτικά τέλη

Επειδή οι πολίτες πρέπει να έχουν το λόγο σε τόσο σοβαρά θέματα

Ζητάμε τοπικό δημοψήφισμα …”!

Δηλαδή "Μάθανε πως πηδ.... πλάκωσε και ο φιλελέ Αραμπατζής" και επειδή δεν έχω κανένα ρατσισμό απέναντι στους Ρομά, παραφράζω το ρητό για να σχολιάσω την ανακοίνωση του κυρίου πολιτευτή, που με άφησε έκθαμβο, με την …προσφορά του 5 χρόνια τώρα, ως "Συνήγορος του Δημότη και της Επιχείρησης" και για μια ακόμη φορά δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ μπροστά στο …"πολιτικό ανάστημα" του ανδρός!!!

Είναι ακριβώς αυτό που δείχνει: Πολιτικά φαιδρός και άρα επικίνδυνος.

Τον συμβουλεύω πριν από το δημοψήφισμα που προτείνει, αν θέλει τη γνώμη του λαού, να κάνει ένα άλλο δημοψήφισμα που θα ρωτά τους δημότες:

"Επειδή πληρώνεις στο κράτος φόρο εισοδήματος για να σου παρέχει τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Επειδή πληρώνεις ΕΝΦΙΑ.

Επειδή πληρώνεις Δημοτικό Φόρο και Δημοτικά Τέλη.

Επειδή πληρώνεις ΤΑΠ.

Επειδή πληρώνεις Φόρο Προστιθέμενης Αξίας ακόμα και για το βρεφικό γάλα για προστιθέμενη αξία που θα πάρει όταν μεγαλώσει το παιδί σου.

Πόσα ακόμα θα δεχόσουν να πληρώνεις για να αναλάβουν οι εργολάβοι την καθαριότητα, το πράσινο, την ηλεκτροδότηση κλπ του Δήμου;;;"

 

''Φιλικά''

Σιμόπουλος Γιώργος 

Προβλήθηκε 532 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...