Σε αποχή οι δικηγόροι της Αθήνας στις 28 Απριλίου

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 25 Απριλίου 2020

Την αποχή από τα καθήκοντά τους την Τρίτη 28 Απριλίου 2020, ημέρα που ξεκινά η σταδιακή λειτουργία των δικαστηρίων, αποφάσισαν οι δικηγόροι της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, «κατά τη σημερινή (24/4) συνεδρίασή του, ενόψει των τελευταίων κρίσιμων εξελίξεων, αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων Αθηνών την προσεχή Τρίτη 28.4.2020 από την άσκηση των καθηκόντων τους, τόσο των δικαστικών, όσο και των εξωδικαστικών (υποθηκοφυλακεία, κτηματολογικά γραφεία), χωρίς πλαίσιο (ήτοι, χωρίς χορήγηση κατ’ εξαίρεση αδειών)».

Οι δικηγόροι σημειώνουν ότι η στάση τους θα επανακαθοριστεί κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη 28.4.2020.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020, 23:48
www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 706 φορές
4ο Forum  ΣΠΑΥ ''Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Τεχνητή Νοημοσύνη στην Αυτοδιοίκηση:  Ώρα για πράξη, όχι θεωρία''

Η τεχνητή νοημοσύνη και ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι πλέον μελλοντική υπόσχεση αλλά άμεση ανάγκη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.