Τέσσερα θαυμάσια καινούρια τραγούδια και δύο ορχηστρικά περιλαμβάνει το CD που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό με τίτλο: «Η Μαρία των Αγγέλων».

Τη μουσική και τους στίχους όλων των τραγουδιών εμπνεύστηκε και έγραψε η Καθηγήτρια Μουσικής Εμμανουέλα Σταύρ. Φωτάκη, επηρεασμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του ηθοποιού Μάρκου Λεζέ, ο οποίος τους επέλεξε ανάμεσα από άλλες προτάσεις, για να συνοδεύουν το βιβλίο του.

Για το video αυτό η καλλιτέχνιδα-αγιογράφος, δημιουργός του εξωφύλλου κ. Άννα Πεφάνη γράφει : «… Ένα καταπληκτικό video, με υπέροχους στίχους, ερμηνεία, μουσική και εικόνες που σ' αγγίζουν βαθειά στην ψυχή σου... Ακούγοντας το η ψυχή μου με ταξίδεψε στο χθες κάποιων περασμένων χρόνων.... Τότε που η μουσική σ' άγγιζε με μιας και οι στίχοι δεν ήταν απλά ένα συστατικό, ενός τραγουδιού, αλλά η ΟΥΣΙΑ ολόκληρη..... Τότε που τα τραγούδια, ήταν μελοποιημένη ποίηση, όχημα ταξιδιών και έτσι στέριωναν στη ψυχή του ακροατή !!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ.....!!!!!».

Η ίδια σχολιάζοντας ειδικά το ομότιτλο τραγούδι γράφει : «Υπέροχο τραγούδι.... στίχοι.... μουσική.... ερμηνεία..... σε αγγίζουν βαθιά..... κλείνεις τα μάτια το ακούς και η ψυχή ταξιδεύει....!!!!»

Οι τίτλοι των τραγουδιών είναι: 1.Η Μαρία των Αγγέλων, 2.Δεν έχω φύγει, 3.Αναμνήσεις και 4.Πάλι.

Είναι όλα αναρτημένα στο YouTube.

Θερμά συγχαρητήρια στη στιχουργό-μουσικό δημιουργό.

Καλή ακρόαση.

Νίκος Κραουνάκης.
 

Προβλήθηκε 347 φορές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!

Φίλοι και φίλες! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων του Συλλόγου μας, παλαιών και νέων, για τη τρέχουσα χρονιά!

77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στο «Nomadland» της Κλόε Ζάο

Η κριτική επιτροπή της 77ης Μόστρα, της οποίας προεδρεύει η Αυστραλή ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ, έδωσε το βραβείο καλύτερης ταινίας στην Αμερικανίδα σκηνοθέτη κινεζικής καταγωγής Κλόε Ζάο.