Τέσσερα θαυμάσια καινούρια τραγούδια και δύο ορχηστρικά περιλαμβάνει το CD που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό με τίτλο: «Η Μαρία των Αγγέλων».

Τη μουσική και τους στίχους όλων των τραγουδιών εμπνεύστηκε και έγραψε η Καθηγήτρια Μουσικής Εμμανουέλα Σταύρ. Φωτάκη, επηρεασμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του ηθοποιού Μάρκου Λεζέ, ο οποίος τους επέλεξε ανάμεσα από άλλες προτάσεις, για να συνοδεύουν το βιβλίο του.

Για το video αυτό η καλλιτέχνιδα-αγιογράφος, δημιουργός του εξωφύλλου κ. Άννα Πεφάνη γράφει : «… Ένα καταπληκτικό video, με υπέροχους στίχους, ερμηνεία, μουσική και εικόνες που σ' αγγίζουν βαθειά στην ψυχή σου... Ακούγοντας το η ψυχή μου με ταξίδεψε στο χθες κάποιων περασμένων χρόνων.... Τότε που η μουσική σ' άγγιζε με μιας και οι στίχοι δεν ήταν απλά ένα συστατικό, ενός τραγουδιού, αλλά η ΟΥΣΙΑ ολόκληρη..... Τότε που τα τραγούδια, ήταν μελοποιημένη ποίηση, όχημα ταξιδιών και έτσι στέριωναν στη ψυχή του ακροατή !!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ.....!!!!!».

Η ίδια σχολιάζοντας ειδικά το ομότιτλο τραγούδι γράφει : «Υπέροχο τραγούδι.... στίχοι.... μουσική.... ερμηνεία..... σε αγγίζουν βαθιά..... κλείνεις τα μάτια το ακούς και η ψυχή ταξιδεύει....!!!!»

Οι τίτλοι των τραγουδιών είναι: 1.Η Μαρία των Αγγέλων, 2.Δεν έχω φύγει, 3.Αναμνήσεις και 4.Πάλι.

Είναι όλα αναρτημένα στο YouTube.

Θερμά συγχαρητήρια στη στιχουργό-μουσικό δημιουργό.

Καλή ακρόαση.

Νίκος Κραουνάκης.
 

Προβλήθηκε 237 φορές

''Και μη χειρότερα!'' -  Tίνα A. Μιχαηλίδου

11 γυναίκες τελείως άγνωστες μεταξύ τους έχουν κάτι κοινό: Έχουν ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ τους πρώην τους και όλες τους με κόκκινο κραγιόν έχουν γράψει ένα quote που τις αντιπροσωπεύει στο καθρέπτη του δωματίου τους.

Εκδηλώσεις Ιουλίου στο Θέατρο Δ.Κιντής 2020

Ενημέρωση από ΠΑ.Ο.Δ.ΗΛ - www.politismos-ilioupoli.gr. - Ο Δήμος Ηλιούπολης, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πρόσφατη υγειονομική κρίση, προχωράει και φέτος στη διοργάνωση των καθιερωμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ιουλίου στο θερινό Δημοτικό Θέατρο “Δημήτρης Κιντής”.

''Πέτρες στις τσέπες του'': Και όμως επιστρέφουν για μια μόνο βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης!

Η παράσταση Πέτρες στις τσέπες του, ένα απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, επιστρέφει για μία και μοναδική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020.