Τέσσερα θαυμάσια καινούρια τραγούδια και δύο ορχηστρικά περιλαμβάνει το CD που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό με τίτλο: «Η Μαρία των Αγγέλων».

Τη μουσική και τους στίχους όλων των τραγουδιών εμπνεύστηκε και έγραψε η Καθηγήτρια Μουσικής Εμμανουέλα Σταύρ. Φωτάκη, επηρεασμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του ηθοποιού Μάρκου Λεζέ, ο οποίος τους επέλεξε ανάμεσα από άλλες προτάσεις, για να συνοδεύουν το βιβλίο του.

Για το video αυτό η καλλιτέχνιδα-αγιογράφος, δημιουργός του εξωφύλλου κ. Άννα Πεφάνη γράφει : «… Ένα καταπληκτικό video, με υπέροχους στίχους, ερμηνεία, μουσική και εικόνες που σ' αγγίζουν βαθειά στην ψυχή σου... Ακούγοντας το η ψυχή μου με ταξίδεψε στο χθες κάποιων περασμένων χρόνων.... Τότε που η μουσική σ' άγγιζε με μιας και οι στίχοι δεν ήταν απλά ένα συστατικό, ενός τραγουδιού, αλλά η ΟΥΣΙΑ ολόκληρη..... Τότε που τα τραγούδια, ήταν μελοποιημένη ποίηση, όχημα ταξιδιών και έτσι στέριωναν στη ψυχή του ακροατή !!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ.....!!!!!».

Η ίδια σχολιάζοντας ειδικά το ομότιτλο τραγούδι γράφει : «Υπέροχο τραγούδι.... στίχοι.... μουσική.... ερμηνεία..... σε αγγίζουν βαθιά..... κλείνεις τα μάτια το ακούς και η ψυχή ταξιδεύει....!!!!»

Οι τίτλοι των τραγουδιών είναι: 1.Η Μαρία των Αγγέλων, 2.Δεν έχω φύγει, 3.Αναμνήσεις και 4.Πάλι.

Είναι όλα αναρτημένα στο YouTube.

Θερμά συγχαρητήρια στη στιχουργό-μουσικό δημιουργό.

Καλή ακρόαση.

Νίκος Κραουνάκης.
 

Προβλήθηκε 1115 φορές