Τέσσερα θαυμάσια καινούρια τραγούδια και δύο ορχηστρικά περιλαμβάνει το CD που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό με τίτλο: «Η Μαρία των Αγγέλων».

Τη μουσική και τους στίχους όλων των τραγουδιών εμπνεύστηκε και έγραψε η Καθηγήτρια Μουσικής Εμμανουέλα Σταύρ. Φωτάκη, επηρεασμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του ηθοποιού Μάρκου Λεζέ, ο οποίος τους επέλεξε ανάμεσα από άλλες προτάσεις, για να συνοδεύουν το βιβλίο του.

Για το video αυτό η καλλιτέχνιδα-αγιογράφος, δημιουργός του εξωφύλλου κ. Άννα Πεφάνη γράφει : «… Ένα καταπληκτικό video, με υπέροχους στίχους, ερμηνεία, μουσική και εικόνες που σ' αγγίζουν βαθειά στην ψυχή σου... Ακούγοντας το η ψυχή μου με ταξίδεψε στο χθες κάποιων περασμένων χρόνων.... Τότε που η μουσική σ' άγγιζε με μιας και οι στίχοι δεν ήταν απλά ένα συστατικό, ενός τραγουδιού, αλλά η ΟΥΣΙΑ ολόκληρη..... Τότε που τα τραγούδια, ήταν μελοποιημένη ποίηση, όχημα ταξιδιών και έτσι στέριωναν στη ψυχή του ακροατή !!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ.....!!!!!».

Η ίδια σχολιάζοντας ειδικά το ομότιτλο τραγούδι γράφει : «Υπέροχο τραγούδι.... στίχοι.... μουσική.... ερμηνεία..... σε αγγίζουν βαθιά..... κλείνεις τα μάτια το ακούς και η ψυχή ταξιδεύει....!!!!»

Οι τίτλοι των τραγουδιών είναι: 1.Η Μαρία των Αγγέλων, 2.Δεν έχω φύγει, 3.Αναμνήσεις και 4.Πάλι.

Είναι όλα αναρτημένα στο YouTube.

Θερμά συγχαρητήρια στη στιχουργό-μουσικό δημιουργό.

Καλή ακρόαση.

Νίκος Κραουνάκης.
 

Προβλήθηκε 417 φορές

Νέα γενική διευθύντρια της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, η Φαίδρα Βόκαλη

Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου (ΕΑΚ) ενημερώνει πως μετά από ομόφωνη πρόταση του διοικητικού συμβουλίου, την οποία απεδέχθη, νέα γενική διευθύντρια της ΕΑΚ αναλαμβάνει η παραγωγός και σκηνοθέτις, Φαίδρα Βόκαλη.

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Πολιτισμού πραγματοποιεί το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Κρατώντας ένα μεγάλο πανό στα χέρια τους, μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας, έξω από το κτήριο του υπουργείου Πολιτισμού προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα γεγονότα που αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου.