• paulou_dontia
  • chrysallida_new
  • ispecs
  • raxati
  • syntrivani
  • kargas
  • little_bees
  • lampros_odontiatros
  • venchi
  • vlachos_apofraxeis
  • anagnostou
  • artina bakery
  • Iraklis_Tsims
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • 3pigs
  • psinokaimetho
  • petshopcorner
  • chrisalida
  • stamatiou_apofraxeis
  • kids_party
  • moutrakia.kids.tv
  • booze
  • jason cafe
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • skoumis_metaforiki
  • dimi_fashion
  • goudis
  • enso_tatoo

Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός Διονύσης Μπουλάς

Άρτος και Θεάματα 30 Ιουνίου 2020

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στον κόσμο του θεάτρου προκαλεί η είδηση του ξαφνικού θανάτου του ηθοποιού Διονύση Μπουλά.

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η επίσης ηθοποιός Τζίνη Παπαδοπούλου, η οποία αποχαιρέτησε τον συνάδερφό της με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Αγαπημένε μου…. Ήσουν Άγγελος… Και επέστρεψες κοντά στους αγγέλους… Τόσο απότομα και τόσο πρόωρα όμως… Πρόλαβες κι έγινες κομμάτι μου. Τώρα θα σε κουβαλώ μέσα μου πολυτιμέ μου… Εις το επανιδείν..».

Ο Διονύσης Μπουλάς συμμετείχε στις παραστάσεις: ‘Κάτω από το γαλατόδασος’, ‘Επικίνδυνη στροφή’, ‘Θάλασσα και συγχρονισμός’, ‘Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας’, ‘Ο βασιλιάς κι εγώ’, ‘Κλάξον’, ‘τρομπέτες και πλάκες’, ‘Novecento’, ‘Συρανό ντε Μπερζεράκ’, ‘Ματωμένος γάμος’.

Όσον αφορά την τηλεόραση: ‘Είμαστε στον αέρα’ (Mega, σκην. Μ. Τσάπα), ‘Ένα λεπτό θέατρο’ (Mega, σκην. Κ. Αυγέρης, επιμ. Π. Ζούνη).

Κινηματογράφος: ‘Τι θα γίνει με τον γέρο’, ‘Λούλου’, ‘Η ζάλη των ζώων πριν τη σφαγή’. Συνεργάστηκε με τους σκηνοθέτες: Γ. Χουβαρδά, Κ. Κωνσταντόπουλο, Ε. Τσολακίδη, Β. Τσίρου-Αμίτση, Γ. Μανταρόπουλο, Ε. Γαβριηλίδη, Κ. Τσιάνος κ.ά.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο στο προφίλ του ηθοποιού στο facebook οι φίλοι του που τον αποχαιρετούν κάνουν λόγο πως τον πρόδωσε η καρδιά τους

πηγή 

Προβλήθηκε 1820 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026: ''Μπριζόλες γάλακτος με σάλτσα πράσινης ελιάς και φασκόμηλου''

Αυτή η σάλτσα είναι δυναμίτης γεύσης. Και πώς να μην είναι; Έχει φασκόμηλο, κάππαρη, λεμόνι και ελιές. Δίνει άρωμα και ωραία ένταση στις μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι.