Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας: ..ο Δήμος Γλυφάδας είναι ο μοναδικός δήμος της χώρας που έχει κάνει μια σπουδαία επένδυση για την υγεία μικρών και μεγάλων: έχει τοποθετήσει θερμικές πύλες και θερμικές κάμερες σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σήμερα θέτει σε εφαρμογή άλλη μία καινοτομία: εγκαθιστά ανέπαφο dispenser αντισηπτικό εξωτερικής χρήσης σε όλα τα σχολικά προαύλια. Πρόκειται για την ατσαλένια στήλη που περιέχει αντισηπτικό υγρό, το οποίο πέφτει στα χέρια με φωτοκύτταρο, χωρίς να ακουμπήσουν πάνω τα χέρια....

Στην Διαύγεια βρήκαμε την Απόφαση (εδώ)

«Προμήθεια ανέπαφων δοχείων αντισηπτικού για την
αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19»

Μάλλον θα είναι για σχολεία όπως αναφέρει στο κείμενο του ο Δήμος Γλυφάδας.

Θυμήθηκα την προμήθεια του δικού μας Δήμου (εδώ) και (εδώ) για τα δημοτικά κτίρια και για τα νηπιαγωγεία - δημοτικά σχολεία του Δήμου.

Άντε καλή σχολική χρονιά....

 

Προβλήθηκε 212 φορές

Ούτε μία ενημέρωση από τον Δήμο...

Με σοβαρότητα και αίσθηση της ευθύνης ο Δήμος Ηλιούπολης παίρνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα τους πολίτες, για πιθανά πρόσθετα μέτρα, που θα αφορούν την γενικότερη λειτουργία του Δήμου.

Ιχνηλατήσεις στον Δήμο Ηλιούπολης. Τα αποτελέσματα;

Μετά την ύπαρξη θετικού κρούσματος κορωνοϊού, ανεστάλη η λειτουργία του Δημαρχείου Ηλιούπολης για Τρίτη και Τετάρτη, 15 &16/9/2020, για την προληπτική προστασία των εργαζομένων αλλά και των πολιτών που συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες του Δήμου.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ; - Νίκος Σύψας: «Δεν αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας στο σπίτι, φοράμε την μάσκα αν μας πλησιάζουν».

Ο Νίκος Σύψας άφησε άφωνο το πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ με τη σύστασή του να μην αγκαλιάζουμε και φιλάμε τα παιδιά μας στο σπίτι και να φοράμε μάσκα όταν μας πλησιάζουν.