Νίκος Καραβέλος

Όταν ομιλούμε περί φασισμού, αυτό εννοούμε:

''Να μην βρίσκει γωνιά να γεννηθεί μια άποψη αντίθετη με την κρατούσα άποψη".

Όταν ομιλούμε περί αναχρονιστικού ολοκληρωτισμού,αυτό εννοούμε:

''Να μη βρίσκει νεράκι να πιει μια ιδέα που είχε την ατυχία να αμφισβητήσει την αυθεντία της ηλιθιότητας της κρατούσας ιδέας''.

Όταν ομιλούμε περί αμάθειας και μάλιστα θρασύτατης αυτό εννοούμε:

''Οι ολίγιστοι να παριστάνουν τους μεγάλους, προεκτείνοντας χωρίς επίγνωση, τις φαιδρές στιγμές του... Καρναβαλιού''

Αξίζει να διαβάσει κανείς την ανακοίνωση - απειλή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, (μάλλον ιατρικής Κομμαντατούρ Αθηνών), ο οποίος αγνοεί χλευάζοντας το ιατρικό συνέδριο στο οποίο έλαβαν μέρος διεθνείς προσωπικότητες, απαξιώνοντας το κύρος τους.

Βεβαίως το συνέδριο αυτό απαξίωσαν και οι σημαίνοντες ιατροδημοσιογράφοι, τύπου Τσόδρα, Σύψα Μόσιαλου, και με το δίκιο τους (τι ζητάει η αλεπού στο παζάρι;).

Η εν λόγω, λοιπόν Ένωση Παλαιών Χωροφυλάκων, καταδίκασε στην ουσία τους νομπελίστες ιατρούς που μίλησαν για την απάτη (όχι του κορωνοιού αλλά του πολιτικοιατρικού χειρισμού ''αντιμετώπισής'' του, καταδικάζοντας κάθε απόπειρα διαφωνίας με τις μάσκες ή με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που προφανώς προωθούν οι γίγαντες της ιατρικής που συμβουλεύουν τον Μητσοτάκη.

Να τους θυμίσουμε μόνο, (και σε αρκετούς νομικούς - δικηγόρους, δικαστές που βουβάθηκαν δυστυχώς) πως "το υποχρεωτικό" αντίκειται στην ιατρική πράξη, με κορυφαίο τον Δεκάλογο της Νυρεμβέργης.

Κι ακόμα πως κάθε αντίθετο συνιστά έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας. 

Προβλήθηκε 526 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...

''ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ'' - Ιωαννέτα (Ιωάννα) Δημουλή (Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα  Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής  Γιώργο Ιωακειμίδη)

Είναι πλέον πασιφανές ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά την Περιφέρεια, είναι ένα άκρως ασφυκτικό πλαίσιο και πλήρως στοχευμένο στην άμεση υποστήριξη και εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κεντρικής κυβέρνησης, που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.