Αναρτήθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως όλο το ΦΕΚ για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης κάτι που σημαίνει οτι ανοίγει άμεσα η αίτηση στο Taxisnet...
Αναρτήθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως όλο το ΦΕΚ για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης κάτι που σημαίνει οτι ανοίγει άμεσα η αίτηση στο Taxisnet...
Τελευταία ευκαιρία για φτηνά πλασµατικά έτη έχουν τώρα 50.000 δημόσιοι υπάλληλοι, που µπορούν να εξαγοράσουν µέχρι και 12 χρόνια, ώστε να συνταξιοδοτηθούν πριν από τα 67 έτη την επόµενη 5ετία.
Μια σειρά προϋποθέσεων πρέπει να ισχύουν προκειμένου να λάβουν οι άνεργοι το σχετικό επίδομα του ΟΑΕΔ.
Το πλαίσιο με βάση το οποίο διευρύνεται και βελτιώνεται το καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας περιέγραψε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας
Νέα φορολογική κλίμακα για τη φορολόγηση του εισοδήματος των φυσικών προσώπων τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2020. Με τη νέα κλίμακα επέρχεται μείωση του φορολογικού βάρους για εκατομμύρια φορολογούμενους.
Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου θα καταβληθούν, εκτός απροόπτου, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και το Επίδομα Ενοικίου από τον ΟΠΕΚΑ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News.
Νέα ευκαιρία σε χιλιάδες φορολογούμενους για ρυθμίσουν χρέη στην εφορία. Πρόκειται για όσους έχασαν τις ρυθμίσεις των 100 δόσεων ή τις πάγιες. Η ένταξη στη νέα πάγια ρύθμιση μπορεί να γίνει μια φορά κι όποιος την ξαναχάσει… χάθηκε. Θα ρυθμιστεί το υπόλοιπο που έχει μείνει απλήρωτο. Τι προβλέπει το φορολογικό νομοσχέδιο
Από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η καταβολή συντάξεων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΟΠΕΚΑ, ενώ την Πέμπτη 28/11 θα λάβουν τα χρήματά τους οι υπόλοιποι συνταξιούχοι.
Συγκεντρώσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς για την ενημέρωση των εργαζομένων, διοργανώνει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής μπροστά στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα μαζί με τις συνταξιουχικές οργανώσεις στις 30 Νοέμβρη ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ.
Αλλάζει από 1η Ιανουαρίου ο χάρτης στο ασφαλιστικό. Αποσυνδέονται οι εισφορές από το εισόδημα.
Μια απόφαση που μπορεί να αποδειχθεί σταθμός για την περικοπή δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα θερινής άδειας εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.
Αυξάνεται από την 1/1/2020 για τους δημοσίους υπαλλήλους η εξαγορά πλασματικών χρόνων για συνταξιοδότηση.
Σε έναν μήνα, περίπου αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να προκηρυχθεί, το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για 35.000 άνεργους σε όλους τους Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας της Χώρας, καθώς και σε 37 Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών
Το μέτρο του νόμου Κατρούγκαλου οδήγησε στην εκτόξευση της μαύρης εργασίας σύμφωνα με τους υπολογισμούς του υπουργείου Εργασίας, αφού αποτελούσε αντικίνητρο για ασφάλιση.
Σε δημόσια διαβούλευση μπήκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το φορολογικό, υπό τον τίτλο «Φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο»
Το πρώτο 15νθημερο του Δεκεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καταβολή για το Δώρο Χριστουγέννων 2019 στους επιδοτούμενους ανέργους από τον ΟΑΕΔ.
Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank ανακοίνωσαν τις χρεώσεις που καταργούν από σήμερα Παρασκευή 1/11.
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr