Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισε και συνέλαβε μέλη εγκληματικής ομάδας, τα οποία διέπρατταν ένοπλες ληστείες κυρίως σε καταστήματα και πρακτορεία ΟΠΑΠ.
Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισε και συνέλαβε μέλη εγκληματικής ομάδας, τα οποία διέπρατταν ένοπλες ληστείες κυρίως σε καταστήματα και πρακτορεία ΟΠΑΠ.
Εδώ και αρκετά χρόνια η Δημοτική αρχή και οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι - έχουν δημιουργήσει τράπεζα αίματος για τις ανάγκες όλων μας.
Τρία άτομα εισέβαλαν περίπου στις 21.00 στο μαγαζί επί της οδού Ζησιμοπούλου και απειλώντας τον υπάλληλο με το όπλο άρπαξαν τα χρήματα του ταμείου.
3 αυτοκίνητα κάηκαν σήμερα το πρωί στην Νέα Σμύρνη...
Οι δικαστές του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αποφάνθηκαν πως ο θάνατος του μωρού ήταν δυστύχημα και μετέτρεψαν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, που αντιμετώπιζε ο 28χρονος, σε εξ αμελείας.
Ειδικότερα ο 45χρονος, από τριμήνου και πλέον, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και κινούμενος στην περιοχή του Παλιού Φαλήρου, προσέγγιζε πεζές γυναίκες και τους αφαιρούσε τις τσάντες
Συνολικά 64 καταδύσεις στην ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού Κόλπου έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής για την συλλογή προανακριτικού υλικού.
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς στις 05:35 τα ξημερώματα στην παραλιακή στο ύψος του "Ποσειδώνιου"
Θερμικές κάμερες για πυρανίχνευση θα τοποθετήσει ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, σε διάφορα σημεία της πόλης προκειμένου, σε ακτίνα 1.500 μέτρων, να εντοπίζουν καπνό ή φλόγα πάνω από ένα μέτρο.
Σας ενημερώνουμε ότι μαθητής του 7ου Δημοτικού σχολείου Αργυρούπολης που νοσηλεύεται με σοβαρή ασθένεια, χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια.
Κυριακή 15/10/2017 στις 20:00 - Είσοδος ελεύθερη.
Η ληστεία έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (09.10.2017) - Οι δράστες συνελήφθησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας - Κινδυνέψαν αστυνομικοί, λίγο πριν τους συλλάβουν
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού σταμάτησαν την personal trainer Ειρήνη Κολιδά για έλεγχο μετά από βραδινή της έξοδο και διαπίστωσαν πως είχε πιει παραπάνω από το επιτρεπτό.
Σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου της ΙΖ Εφορίας Αθηνών προχώρησαν από νωρίς το πρωί της Τρίτης εργαζόμενοι και σύλλογοι εφοριακών, διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις στην υπηρεσία.
Τη δική του μεγάλη μάχη δίνει ο Ανδρόγεως Σαμψάκης. Ο 17χρονος καταδύτης, ο οποίος τραυματίστηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ανίκανος να κινήσει τα άκρα του και σήμερα (9/10) χειρουργήθηκε ξανά. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία δεν έχει εκδώσει ούτε μια ανακοίνωση.
Περισσότερες από οκτώ ώρες καίει η φωτιά που ξέσπασε σε υπόγειο γκαράζ στη Γλυφάδα.
Όπως είναι γνωστό, στο Ελληνικό κάποιοι σχεδιάζουν να γίνει μια μεγάλη «επένδυση», στην οποία προβλέπονται «Ζώνες ανάπτυξης», «Ζώνες Πολεοδόμησης», ουρανοξύστες ύψους έως 200 μέτρα, δεκάδες πολυόροφες πολυτελείς κατοικίες 15-20 ορόφων, Ξενοδοχεία 5-7 αστέρων, Εμπορικά Κέντρα -Malls, Κτίρια Γραφείων.
Συγκεκριμένα στις 4:40 το πρωί της Κυριακής, έξω από το κλαμπ Joy στη λεωφόρο Αγγέλου Μεταξά 48, 4 άνδρες αλβανικής καταγωγής, αντάλλαξαν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 άτομα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες άρπαξαν βαλίτσες με το άγνωστο χρηματικό ποσό.
Ο Παλλεσβιακός Σύλλογος Αγ. Δημητρίου, σας προσκαλεί στη «Γιορτή σαρδέλας» που διοργανώνει την Κυριακή 8-10-2017 και ώρα 19:30, στο παλαιό 3ο Δημοτικό Σχολείο (Πηλέως 56).
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































