Η περιοχή είναι ευθύνη της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. και ο Δήμος δεν επιτρέπεται να παρέμβει. Επανειλημμένως την τελευταία τριετία έχουμε ζητήσει τον καθαρισμό του χώρου
Η περιοχή είναι ευθύνη της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. και ο Δήμος δεν επιτρέπεται να παρέμβει. Επανειλημμένως την τελευταία τριετία έχουμε ζητήσει τον καθαρισμό του χώρου
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ( Ελ. Βενιζέλου @. 25ης οδού) κοντά στο παλιό δημαρχείο Ελληνικού.
Ο Αθλητικός Οργανισμός θέλοντας να κάνει πιο ευχάριστη την διαμονή των δημοτών και των κατοίκων του Δήμου μας
Εξάχρονος απόφοιτος μαθητής του 13ου Νηπιαγωγείου Βύρωνα, σε πολλούς ο γνωστός μας Μ., προσβλήθηκε από καρκίνο στο αριστερό του μάτι.
Καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση έπαιζαν δύο νόμιμες ποτοποιίες, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και στην Παιανία...
Σε βάρος του σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Ασφάλειας Αττικής, ποινική δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της αντίστασης.
Με αφορμή την απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου των Εργαζομένων Δ. Βύρωνα για αποχή από την καθαριότητα το Σάββατο και την Κυριακή 22-23 Ιουλίου και τη στάση εργασίας την Δευτέρα 24 Ιουλίου,
Λίγο η ταχύτητα, λίγο η συνομιλία στο κινητό, έπαιξαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σημαντικό ρόλο στο να αναποδογυρίσει αυτοκίνητο στην περιοχή του Αλίμου με τον οδηγό, ευτυχώς, να γλιτώνει τα χειρότερα.
Ο Δήμος Βύρωνα στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιουνίου-Ιουλίoυ 2017 φιλοξενεί το Θέατρο Σκιών Θανάση & Κώστα Σπυρόπουλου με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης Οικολόγος».
Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" έχει την χαρά να εκπροσωπείται από τον Βασίλη Μπαμπανίκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IRONMAN 2017.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Δημητρίου στη συνεδρίαση του της Τρίτης 11 Ιουλίου 2017, λαμβάνοντας υπόψη τη συνδρομή εξαιρετικών λόγων δημόσιας υγείας, που επιβάλουν την κατεπείγουσα και αδιάλειπτη κάλυψη αναγκών στην ανταποδοτική υπηρεσία της καθαριότητας, αποφάσισε κατά πλειοψηφία τα εξής:
Ένα καλοκαίρι συναυλιών, κινηματογραφικών προβολών και θεατρικών παραστάσεων στην ανακαινισμένη 3η Μαρίνα Γλυφάδας και σε υπαίθριους χώρους διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας.
Διαρρήκτες μπήκαν δύο φορές σε σπίτι 83χρονου, ο οποίος βρισκόταν νεκρός στο εσωτερικό του από παθολογικά αίτια.
Αποκεφαλίστηκε σαν σήμερα (9/7), το 1771. Είναι προστάτης των διαιτολόγων και διατροφολόγων.
Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις -4- συνεργοί του - Κατασχέθηκαν έξι (6) κιλά κάνναβης και δύο (2) ζυγαριές ακριβείας
Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, η γυναίκα, που ήταν μητέρα τριών παιδιών, στις 6 το πρωί βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της στον πέμπτο όροφο...
Στο έργο του εικαστικού Τάσου Νυφαδόπουλου, ένα γλυπτό με θέμα την κρίση (και ομώνυμο τίτλο), επιτέθηκε και βανδάλισε ο γνωστός πλέον πάτερ Κλεομένης.
Σοβαρό τροχαίο στον Υμηττό στην Αγία Φωτεινή
Η απαράδεκτη ενέργεια της Κυβέρνησης να περικόψει 40.000 επιδοτούμενες θέσεις από το Πρόγραμμα Εναρμόνισης Οικογενειακής Ζωής (voucher) με κονδύλια από το ΕΣΠΑ, έχει ως αποτέλεσμα 200 και πλέον παιδάκια να μείνουν εκτός των παιδικών σταθμών...
Με υπουργική απόφαση τις επόμενες ημέρες θα καθοριστούν οι περιοχές στις οποίες τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά όλες τις Κυριακές από τον Μάιο ως και τον Οκτώβριο.
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































