Τετάρτη 1 Ιουλίου - Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 - Πλατεία Εθνικής Αντίστασης - Ωράριο λειτουργίας: 7.30 μ.μ. - 11 μ.μ.
Τετάρτη 1 Ιουλίου - Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 - Πλατεία Εθνικής Αντίστασης - Ωράριο λειτουργίας: 7.30 μ.μ. - 11 μ.μ.
1η Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο «Δ. Κιντής». Ώρα έναρξης: 21:00.
15, 16, και 17 Ιουλίου 2020 και ώρα 09.15 μ.μ.
Η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Για την απελευθέρωση των γυναικών από κάθε κοινωνική ανισότητα. - Σάββατο 27 Ιούνη στο Δημοτικό Αναψυκτήριο του άλσους Δημήτρης Κιντής.
Ήταν ο αδελφός του ηθοποιού Πέτρου Φυσσούν
Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 - Δημοτικό θέατρο του Άλσους (Δ. Κιντής) - Ηλιούπολη
Παρασκευή 26, Σάββατο 27 και Κυριακή 28.06.2020 - Εκθεσιακό Κέντρο Ηλιούπολης
Από Παρασκευή 3 έως και Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 στον περιβάλλοντα χώρο στο ''Βαγόνι''.
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:00, στην πλατεία Σικελιανού...
Παρασκευή 03/07 - Ηλιούπολη, Θέατρο Δ.Κιντής
Η κωμωδία, που επί σειρά ετών έσπασε ταμεία στην Αθήνα και στην περιφέρεια, που αγαπήθηκε όσο λίγες και απέκτησε φανατικό κοινό, η παράσταση που δε χρειάζεται συστάσεις… ξανά μαζί το καλοκαίρι σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, για όσους ξέρουν… και για όσους θέλουν να μάθουν.
Η επιβαρυμένη υγεία του δεν άντεξε στην εγχείρηση καρδιάς στην οποία υπεβλήθη.
Ο Ισπανός συγγραφέας Κάρλος Ρουίθ Θαφόν, παγκοσμίως γνωστός για τα βιβλία του «Η σκιά του ανέμου» και το «Παιγνίδι του Αγγέλου», πέθανε σε ηλικία 55 ετών, ανακοίνωσε στο Twitter ο εκδοτικός οίκος Planeta.
Την θλιβερή αυτή είδηση έκανε γνωστή μέσω του Facebook ο ηθοποιός και τραγουδιστής, Δημήτρης Πουλικάκος.
Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1966.
Γιορτάζουμε την έναρξη των προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου Ηλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη» για το φετινό καλοκαίρι, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., τιμώντας, όπως κάθε χρόνο, έναν καλλιτέχνη που διακρίνεται στο χώρο της 7ης Τέχνης
Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ίαν Χολμ, ηθοποιός πολύπλευρος, που έγινε γνωστός από ταινίες όπως «Alien», «Οι δρόμοι της φωτιάς», αλλά και η τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».
Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 / Δημοτικό Θέατρο ''Δημήτρης Κιντής'' - Ηλιούπολη
ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 9:00 μ.μ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 11:00 μ.μ. (Από τις 19/08/2019 στις 8:30 μ.μ. και στις 10:30 μ.μ.) ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
Η μουσικό-θεατρική παράσταση «Η Σπείρα του Έρωτα», με την Ανδρομάχη Δαυλού και τον Άρη Γραικούση, ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία κάνοντας πρεμιέρα την Τρίτη 14 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής, ενώ την Πέμπτη 16 Ιουλίου θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας.
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























