Η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Για την απελευθέρωση των γυναικών από κάθε κοινωνική ανισότητα. Η αντίληψη του ΚΚΕ» το Σάββατο 27 Ιούνη στις 7.30 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία της ΚΟΑ, Αχαρνών 241, Άγιος Νικόλαος. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία και τη Χειραφέτηση της Γυναίκας.
Ανάλογη βιβλιοπαρουσίαση διοργανώνουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Ηλιούπολη την ίδια μέρα το Σάββατο 27 Ιούνη στο Δημοτικό Αναψυκτήριο του άλσους Δημήτρης Κιντής. Την βιβλιοπαρουσίαση θα κάνει η Ελίνα Χαιρικάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Πηγή  

Προβλήθηκε 223 φορές

''Οι πειρασμοί του Αγίου Αντωνίου'' του Σαλβαδόρ Νταλί

Ο Πειρασμός του Αγίου Αντωνίου είναι συχνά επαναλαμβανόμενο θέμα στην τέχνη και στη λογοτεχνία, που αναφέρεται στον υπερφυσικό πειρασμό που σύμφωνα με αναφορές αντιμετώπισε ο Αντώνιος ο Μέγας κατά την διάρκεια της προσωρινής διαμονής του στην έρημο της Αιγύπτου.

''Να δούμε ποιος, ποιος, ποιος θα φαγωθεί''. Η μακάβρια ιστορία κανιβαλισμού πίσω από το παιδικό τραγούδι, ''ήταν ένα μικρό καράβι'''...

Το αυθεντικό τραγούδι είναι γαλλικό και έχει τίτλο «il etait un petit navire». Η αληθινή ιστορία στην οποία βασίζεται δεν είναι παιδική, αλλά δυσάρεστη και μακάβρια....