Η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Για την απελευθέρωση των γυναικών από κάθε κοινωνική ανισότητα. Η αντίληψη του ΚΚΕ» το Σάββατο 27 Ιούνη στις 7.30 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία της ΚΟΑ, Αχαρνών 241, Άγιος Νικόλαος. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία και τη Χειραφέτηση της Γυναίκας.
Ανάλογη βιβλιοπαρουσίαση διοργανώνουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Ηλιούπολη την ίδια μέρα το Σάββατο 27 Ιούνη στο Δημοτικό Αναψυκτήριο του άλσους Δημήτρης Κιντής. Την βιβλιοπαρουσίαση θα κάνει η Ελίνα Χαιρικάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Πηγή  

Προβλήθηκε 92 φορές

''Και μη χειρότερα!'' -  Tίνα A. Μιχαηλίδου

11 γυναίκες τελείως άγνωστες μεταξύ τους έχουν κάτι κοινό: Έχουν ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ τους πρώην τους και όλες τους με κόκκινο κραγιόν έχουν γράψει ένα quote που τις αντιπροσωπεύει στο καθρέπτη του δωματίου τους.

Εκδηλώσεις Ιουλίου στο Θέατρο Δ.Κιντής 2020

Ενημέρωση από ΠΑ.Ο.Δ.ΗΛ - www.politismos-ilioupoli.gr. - Ο Δήμος Ηλιούπολης, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πρόσφατη υγειονομική κρίση, προχωράει και φέτος στη διοργάνωση των καθιερωμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ιουλίου στο θερινό Δημοτικό Θέατρο “Δημήτρης Κιντής”.

''Πέτρες στις τσέπες του'': Και όμως επιστρέφουν για μια μόνο βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης!

Η παράσταση Πέτρες στις τσέπες του, ένα απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, επιστρέφει για μία και μοναδική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020.