Υγεία


Δήμος Ηλιούπολης: Συνεχίζεται και τον Φεβρουάριο ο δωρεάν έλεγχος Rapid Test

Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζει και τον μήνα Φεβρουάριο, τις δράσεις μαζικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 Rapid Test».

Ανδρικά Εσώρουχα Sloggi: Γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε άνδρα

Ποιος είπε ότι τα εσώρουχα είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση; Τα ανδρικά εσώρουχα είναι εξίσου σημαντικά στη σύγχρονη ζωή των αντρών που αποτελείται από μία έντονη καθημερινότητα.

Ακριβαίνουν οι τιμές σε rapid, self test και στα μοριακά

Σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΑΑΔΕ, ο μηδενικός ΦΠΑ ίσχυε μέχρι τις 31/12/2022 όπως όριζε ρητά η σχετική Οδηγία της ΕΕ και πλέον μετά τη λήξη των ανωτέρω ρυθμίσεων, τα εν λόγω αγαθά και υπηρεσίες υπάγονται στον κατά περίπτωση ισχύοντα συντελεστή ΦΠΑ.

''Θερίζει'' στα παιδιά ο ιός RSV, γεμάτες οι ΜΕΘ – Περισσότερες από ποτέ και οι πνευμονίες ενώ οι γονείς δε βρίσκουν φάρμακα

Μεγαλώνει η ανησυχία για τα παιδιά, καθώς οι απλές κλίνες νοσηλείας αλλά και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα νοσοκομεία Παίδων, παρουσιάζουν υψηλή πληρότητα εξαιτίας της μεγάλης έξαρσης του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού, RSV ενώ σε έξαρση είναι και οι πνευμονίες.

Πιθανοί λόγοι για τους οποίους πονάει το χέρι σας

Μήπως το χέρι σας έχει κουραστεί, πονάει και έχει αποδυναμωθεί εντελώς; Αν ναι, αυτό το άρθρο ίσως σας βοηθήσει να μάθετε το γιατί συμβαίνει αυτό. Στην συνέχεια, θα βρείτε κάποιους πιθανούς λόγους για τους οποίους μπορεί να αισθάνεστε πόνο στο χέρι σας,

Νέα σοβαρή ψυχική νόσος η ''διαταραχή ηλεκτρονικού παιχνιδιού''

Μια νέα σοβαρή και με μεγάλες διαστάσεις ψυχική νόσος εντοπίζεται και καταγράφεται πλέον κυρίως στις παιδικές ηλικίες, που συνδέεται άμεσα με το διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Πρόκειται για την ασθένεια που ονομάζεται “διαταραχή ηλεκτρονικού παιχνιδιού”, η οποία σύμφωνα με τις σύγχρονες μελέτες, σε παγκόσμιο επίπεδο, επηρεάζει ηλικίες από 12 έως 25 ετών.

Φθηνά και sexy γυναικεία εσώρουχα για αξέχαστες βραδιές - String και καλσόν αυτοκινήτου με ακαταμάχητο στυλ

Στην προσωπική μας ζωή δεν χωράνε συμβιβασμοί και είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε την κάθε μας στιγμή στο έπακρο και με αυτοπεποίθηση, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις σε ότι μας αρέσει.

Λάμψε στις γιορτές με κρέμες ματιών σύσφιξης ενυδάτωσης, ανόρθωσης και κρέμες προσώπου για πανάδες και διχρωμίες

Όλες θέλουμε να είμαστε εντυπωσιακές και λαμπερές στις γιορτές των Χριστουγέννων και ειδικά στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Εξωτερικές αιμορροΐδες, συμπτώματα και αντιμετώπιση: Πότε ο γενικός χειρουργός προτείνει αφαίρεση αιμορροϊδών

Οι αιμορροΐδες είναι μία εξαιρετικά ενοχλητική και επώδυνη πάθηση που επηρεάζει πολύ μεγάλο ποσοστό ασθενών παγκοσμίως, δυσκολεύοντας την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής τους.