Διαβάζουμε ότι διεξάγεται ΕΔΕ στον Δήμο Ηλιούπολης για ένα ταμειακό ''κενό'' στον ΠΑΟΔΗΛ 28.000 ευρώ και θυμηθήκαμε την Απόφαση της οικονομικής επιτροπής: ''Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων''. (06.12.2019) στην οποία ο κ. Δήμαρχος είχε πει: ''...Κατά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ηλιούπολης την 01/09/2019  διαπίστωσα ότι έλειπε από το Γραφείο Δημάρχου το Βιβλίο Πρωτοκόλλου Εισερχομένων - Εξερχομένων  Εγγράφων, η τήρηση του οποίου προβλέπεται ρητά στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του  Δήμου Ηλιούπολης και συγκεκριμένα στο αρ. 4 παρ.2 και 3 αυτού (ΦΕΚ 707/24-04-2015, τεύχος δεύτερο),  καθώς και τα έγγραφα που καταγράφονται σε αυτό. 

Επειδή η απομάκρυνση του Βιβλίου Πρωτοκόλλου  Εισερχομένων- Εξερχομένων Εγγράφων και των καταγεγραμμένων σε αυτό εγγράφων από το ιδιαίτερο  γραφείο Δημάρχου συνιστά αξιόποινη πράξη, απαιτείται η λήψη απόφασης από την Οικονομική Επιτροπή για  την άσκηση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων  και τυχόν άλλες αξιόποινες πράξεις.''

Από τότε δεν μάθαμε τι έγινε με το θέμα αυτό... Έχουμε κάποιο νέο ή ακόμη το ψάχνουμε;(είχαμε γράψει εδώ).

Καλό καλοκαίρι και εις άλλα με υγεία....

Προβλήθηκε 285 φορές

Δήμαρχε πάρε λιγότερα χριστουγεννιάτικα στολίδια...''Θύμα'' της ενεργειακής κρίσης και τα... Χριστούγεννα - Το μέτρο που θα ισχύει.

Διαβάζουμε στις σημερινές ανακοινώσεις για τα μέτρα της εξοικονόμησης ενέργειας σε τομείς του Δημοσίου, ένα εκ των ανακοινωθέντων θα αφορά και τον οδοφωτισμό των πόλεων.

37.200 ευρώ για Υπηρεσίες Συμβούλου για τη σύνταξη μελέτης δράσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Ηλιούπολης για την υποβολή πρότασης ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ''Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία''