Στη θλίψη βύθισε όσους τον γνώριζαν και ιδιαίτερα τον ποδοσφαιρικό κόσμο και τους φιλάθλους του Πανηλειακού, η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου της ομάδας Σάκη Σταυρόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Γνωστός για την αφοσίωση και τη σταθερή υποστήριξη προς τον σύλλογο της Ηλείας, ο Σάκης Σταυρόπουλος συνέβαλε καθοριστικά στις τεράστιες και ανεπανάληπτες εποχές του Πανηλειακού στα μεσα της δεκαετίας του ’90, τον οποίο ανέβασε από το Α’ τοπικό στην Α’ Εθνική.

Ανέλαβε τον Πανηλειακό το 1988 από την Α΄ Κατηγορία Ηλείας και τον οδήγησε στην Α΄ Εθνική το 1995, όπου πραγματοποίησε σημαντικές πορείες για μια εξαετία.

Το 2004, μετά και τον υποβιβασμό του Πανηλειακού από την Α΄ Εθνική, αποχώρησε από τον σύλλογο…

Ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε και ανέπνεε για το ποδόσφαιρο, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στην ομάδα και στην ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Σταυρόπουλος πέθανε σήμερα τα ξημερωμάτα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Κουτσοχέρα Ηλείας.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση και θλίψη, τόσο στους φίλους και συγγενείς του όσο και στους φιλάθλους που τον θαύμαζαν για την αφοσίωση και την προσφορά του στον Πανηλειακό.

Η κληρονομιά που αφήνει πίσω του είναι βαθιά, ενώ η παρακαταθήκη του είναι αυτονόητο πως θα συνεχίσει να εμπνέει τους παίκτες και τους φιλάθλους του Πανηλειακού για πολλά χρόνια.

Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όλων όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 358 φορές

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Η Τρίτη έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα, καθώς το πρωί ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη των ριζικών αλλαγών, της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών, δηλαδή τον Πλούτωνα.