Εκεί ψηλά στον Υμηττό υπάρχει το ''Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού''. (μου αρέσουν οι τίτλοι που δίνουμε σε κτήρια και υπηρεσίες)

Τον Απρίλιο του 2019 το Κέντρο εγκαινιάστηκε και προβλήθηκε (εκλογές είχαμε, βλέπετε) 

(Εδώ ο λόγος του πρώην Δημάρχου και πρώην Προέδρου του ΣΠΑΥ κ. Βασίλη Βαλασόπουλου)

Εναμίση χρόνο μετά  και το Κέντρο παραμένει κλειστό, έφυγαν οι πινακίδες και τίποτα μα τίποτα δεν έγινε γνωστό για τον λόγο που φτιάχτηκε.

Διαβάζοντας το άρθρο στο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ (εδώ) είδαμε σε μία φωτογραφία την σημερινή εικόνα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού

Έτσι λοιπόν μας ήρθε μία ιδέα:

Να μετακομίσει ο ΣΠΑΥ από τα γραφεία του στην Λ. Κυπρίων Ηρώων και να στεγαστεί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού, στον Προφήτη Ηλία.


Έτσι και το οίκημα θα προστατεύεται, και θα έχει κάποια ουσία ύπαρξης ενώ παράλληλα όλα τα μέλη, οι ειδικοί σύμβουλοι, οι ειδικοί συνεργάτες και οι υπάλληλοι θα εργάζονται μέσα στον Υμηττό, το βουνό που σαν ΣΠΑΥ αγαπούν και φροντίζουν για αυτό.

Τώρα θα μου πείτε και τα γραφεία στην Λεωφόρο τι θα γίνουν;

Καλή καρδιά να υπάρχει και πιστεύω οι υπεύθυνοι του ΣΠΑΥ κάτι θα σκεφτούν

Εμείς την ιδέα ρίξαμε...

Προβλήθηκε 614 φορές

Υπουργέ στο Τόκιο όλα καλά: Θοδωρής Ιακωβίδης: ''Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, επειδή ξέρει την κατάστασή σου''.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα αποτελέσουν το κύκνειο άσμα στην καριέρα του Θοδωρή Ιακωβίδη, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής, εμφανώς συγκινημένος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την άρση βαρών μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στη διοργάνωση.

Ποιος είναι ο αξιωματικός της Αστυνομίας που καταπατά τα δημοκρατικά δικαιώματα και την ιδιωτική περιουσία; (Video)

Στην επιστροφή του από τις τριήμερες διακοπές του στο Costa Navarino ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να δώσει μια «αίσθηση» εργασίας και έτσι κινητοποίησε όλες τις δυνάμεις της περιοχής για τις επισκέψεις του ώστε να εμφανιστεί ως ο «αρεστός του λαού».