Εκεί ψηλά στον Υμηττό υπάρχει το ''Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού''. (μου αρέσουν οι τίτλοι που δίνουμε σε κτήρια και υπηρεσίες)

Τον Απρίλιο του 2019 το Κέντρο εγκαινιάστηκε και προβλήθηκε (εκλογές είχαμε, βλέπετε) 

(Εδώ ο λόγος του πρώην Δημάρχου και πρώην Προέδρου του ΣΠΑΥ κ. Βασίλη Βαλασόπουλου)

Εναμίση χρόνο μετά  και το Κέντρο παραμένει κλειστό, έφυγαν οι πινακίδες και τίποτα μα τίποτα δεν έγινε γνωστό για τον λόγο που φτιάχτηκε.

Διαβάζοντας το άρθρο στο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ (εδώ) είδαμε σε μία φωτογραφία την σημερινή εικόνα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού

Έτσι λοιπόν μας ήρθε μία ιδέα:

Να μετακομίσει ο ΣΠΑΥ από τα γραφεία του στην Λ. Κυπρίων Ηρώων και να στεγαστεί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού, στον Προφήτη Ηλία.


Έτσι και το οίκημα θα προστατεύεται, και θα έχει κάποια ουσία ύπαρξης ενώ παράλληλα όλα τα μέλη, οι ειδικοί σύμβουλοι, οι ειδικοί συνεργάτες και οι υπάλληλοι θα εργάζονται μέσα στον Υμηττό, το βουνό που σαν ΣΠΑΥ αγαπούν και φροντίζουν για αυτό.

Τώρα θα μου πείτε και τα γραφεία στην Λεωφόρο τι θα γίνουν;

Καλή καρδιά να υπάρχει και πιστεύω οι υπεύθυνοι του ΣΠΑΥ κάτι θα σκεφτούν

Εμείς την ιδέα ρίξαμε...

Προβλήθηκε 292 φορές

Ρίξε μια ζαριά καλή και για μένα βρε ζωή... Συνεδρίαση ΚΕΔΕ στο ''CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI'' με 6.000 ευρώ κόστος.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα η ΚΕΔΕ πραγματοποιούσε τις δια ζώσης συνεδριάσεις στην διάρκεια του κορωνοϊού στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων, η οποία παραχωρούνταν δωρεάν.

Σεβασμός στα Α.με.Α

Κάποιοι σε αυτή την πόλη δυστυχώς δεν έχουν μάθει τί θα πει σεβασμός στα ΑμεΑ, στους γονείς με τα καροτσάκια, στου συμπολιτες μας της τρίτης ηλικίας, αλλά ακόμα και στον πεζό συμπολίτη τους.