Ελένη Βιτάλη: Πέθανε ο αδελφός της - Η σπαρακτική ανάρτηση της τραγουδίστριας.

Άρτος και Θεάματα 21 Απριλίου 2024

Οι τελευταίες ώρες είναι εξαιρετικά δύσκολες είναι για την Ελένη Βιτάλη.

Η Ελένη Βιτάλη με μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τον αδελφό τους, που έφυγε από τη ζωή έπειτα από μια σκληρή μάχη που έδωσε με προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Βιτάλη έγραψε στην ανάρτησή της: «Αγγελε αδερφουλη μου 40 χρονια δεν χωριστηκαμε σχεδον ποτε. Καθε μερα και νυχτες ολοκληρες γελασαμε καναμε ονειρα και ειχαμε αυτο που μας εκανε αδερφια ψυχη μου. Δεν περναμε σχεδον τιποτε πολυ στα σοβαρα! Ξερω πως περναγες εδω και 4 μηνες τα παθη του Χριστου ματακια μου λατρεμενα, ομως εχτες μετα απο τοσες αιμοκαθαρσεις καποια στιγμη που η Ελενη κοιμοταν χιλια κομματια απο την κουραση πηρα την καρεκλα τσαουσα και ηρθα διπλα σου!

Δεν προσπαθησα να σε βγαλω απο τον λιθαργο μονο καθομουν διπλα σου προσευχομουν το Πατερ Ημων συνεχεια χαιδευοντας το κεφαλακι σου, ομως εσυ καμια αντιδραση μονο βαθεια και δυσκολη αναπνοη. Καποια στιγμη σε ρωτησα αν θελεις να κοιμηθεις κι εκεινη την στιγμη αρπαξες το χερι μου ανοιξες τα ματακια σου με κοιταξες συνειδητα ομως το βλεμμα σου εμεινε ετσι και ξεψυχησες στα χερια μου!

Εβαλα τις φωνες ξυπνησε η Ελενη ομως εσυ δεν θα ξυπνησεις ξανα σ’αυτον τον κοσμο να με παρεις τηλεφωνο οπως καθε μερα! Του Χριστου τα παθη περασες καρδια μου. Καλο παραδεισο να εχεις και καλη ανταμωση στον παραδεισο που θα με περιμενεις εμενα κι ολους μας αδερφουλη μου!!».

Δείτε την δημοσίευση που έκανε:

www.govastileto.gr

Προβλήθηκε 1125 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025: ''Πολίτικη σαλάτα με έξτρα καβουροσαλάτα και ντρέσινγκ εσπεριδοειδών''

Μια διαφορετική πολίτικη με καβουροσαλάτα (!) που κλέβει τις εντυπώσεις. Με τα μυρώνια, το εστραγκόν και το ντρέσινγκ τριών εσπεριδοειδών γίνεται και απίθανα μυρωδάτη.

Η συνταγή της ημέρας, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025: ''Σαρμάδες με ποντιακό μαύρο λάχανο και πλιγούρι, από το Άγιον Όρος''

Με ποντιακά μαύρα λάχανα που μάζεψε λίγα λεπτά πριν από το μαγείρεμα έφτιαξε αυτούς τους σαρμάδες με πλιγούρι ο πατέρας Γεώργιος στο κελλί του Αγίου Νικολάου.