Κρίσιμες ώρες για τον Γιάννη Μαρκόπουλο: Σε ΜΕΘ με αιμορραγία κοιλίας ο γνωστός συνθέτης

Άρτος και Θεάματα 05 Μαϊου 2023

Ο συνθέτης, Γιάννης Μαρκόπουλος, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε για τον γνωστό συνθέτη,  «ο Γιάννης Μαρκόπουλος εισήχθη σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα» μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στη θεραπεία του καρκίνου που πάσχει τον τελευταίο χρόνο.

Eιδικότερα, ο ασθενής τέθηκε σε διασωλήνωση (μεταμεσημβρινές ώρες σήμερα) και εισήχθη σε ΜΕΘ/ νοσοκομείου.

Νεότερο ανακοινωθέν διευκρινίζει πως η διάγνωση είναι αιμορραγία κοιλίας επί εδάφους χρονίας νόσου, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.


www.dikaiologitika.gr

Προβλήθηκε 599 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025: ''Μπριζόλα πανέ με μοτσαρέλα και ντομάτα (Porteno milanesa)''

Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.