ΕΛΕΓΑΝ: ''Πλατφόρμα με χάρτη για την επικινδυνότητα του κορωνοϊού ανά δήμο και δραστηριότητα δημιουργεί η κυβέρνηση''. (εδώ)

Ο κ. Χαρδαλιάς είχε πει:

-Η πλατφόρμα θα ανέβει στο  https://covid-19.gov.gr την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

-Θα περιέχει χάρτη με πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο ανά
1) Δήμο και Περιφερειακή ενότητα
 • 2) Δραστηριότητα (σχολεία, σούπερ μάρκετ, εστιάση κλπ).
  Σε αυτόν όπου οι πολίτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην περιοχή τους. Παράλληλα θα βλέπουν και τον βαθμό επικινδυνότητας της κάθε περιοχής για τη διασπορά του κορονοϊού. 
  «Θα μπορούν να δουν τον βαθμό επικινδυνότητας που ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή για την περιοχή αυτή. Κάθε δήμος και περιφερειακή ενότητα θα είναι χρωματισμένος ανάλογα με τον βαθμό επικινδυνότητας με πράσινο, με κίτρινο, με πορτοκαλί και με κόκκινο».
  Παράλληλα οι πολίτες θα μπορούν να βάζουν σε ειδικό πεδίο τον ταχυδρομικό τους κώδικα και να ενημερώνονται τι ισχύει ανά περιοχή και ανά τομέα δραστηριότητας, όπως σχολεία, ΜΜΜ, άθληση, εστιατόρια.

  Η πλατφόρμα βγήκε αλλά είναι άδεια...


  • Γιατί δεν λειτουργεί; 
  • Γιατί δεν μπορούν οι πολίτες να βρίσκουν τι γίνεται στην περιοχή τους και απλά διαβάζουν άρθρα με ''φλεγόμενο'' κέντρο των Αθηνών π.χ.,  και Δήμους που βρίσκονται στο κόκκινο; (π.χ. κυκλοφορεί συνέχεια το σενάριο ότι η Ηλιούπολη είναι στο κόκκινο ενώ δεν μπορούμε να βρούμε στοιχεία που να το αποδεικνύουν).
  • Γράψαμε χθες για το θέμα αυτό (εδώ)


Δείτε την πλατφόρμα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...

Προβλήθηκε 140 φορές