Ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων για τα επεισόδια με την Ηλιούπολη

Στα πέριξ 28 Μαϊου 2021

Τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα μέσα και έξω από το γήπεδo της Νέας Σμύρνης στο ματς της Γ’ Εθνικής μεταξύ Πανιωνίου και Ηλιούπολης, δεν έμειναν ατιμώρητα καθώς οι «κυανέρυθροι» τιμωρήθηκαν με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Τα ματς φυσικά διεξάγονται χωρίς κόσμο λόγω κορονοϊού, παρ’ όλα αυτά ο Πανιώνιος θα εκτίσει την ποινή του, ίσως στα μπαράζ ανόδου, ενώ θα του μείνουν άλλες δύο που θα μεταφερθούν για τυην επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

– Επέβαλε χρηματική ποινή 2.000 € και ποινή της διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για 4 αγωνιστικές (αγώνας Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Πανιώνιος – Ηλιούπολη).

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 1069 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.