Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του ξαφνικού θανάτου της ταλαντούχας ηθοποιού Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου.
Η αγαπητή καλλιτέχνιδα, που τα τελευταία χρόνια είχε αφήσει έντονο το αποτύπωμά της τόσο στη θεατρική σκηνή όσο και στην τηλεόραση, έφυγε από τη ζωή προκαλώντας συγκίνηση και πόνο σε συναδέλφους, φίλους και θεατές που την είχαν αγαπήσει.
Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση του σκηνοθέτη Δημήτρη Γιώτη, ο οποίος συνεργαζόταν μαζί της στην επιτυχημένη παράσταση «Black Out the Sequel», όπου η ηθοποιός συμμετείχε ενεργά.
Η ανάρτησή του Δημήτρη Γιώτη για τον θάνατό της Γαρυφαλλιάς Παναγιωτοπούλου
«Θλίψη… Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα… Έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά η Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου… Καλό ταξίδι αγαπημένη μου φίλη…» έγραψε ο Δημήτρης Γιώτης στο Facebook, εκφράζοντας το σοκ και τη βαθιά του λύπη.
Η Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου υπήρξε μια ηθοποιός με βαθιά αγάπη για το θέατρο, με ερμηνείες που άγγιζαν και με μια ήρεμη, ευγενική παρουσία που την έκανε αγαπητή σε όσους συνεργάστηκαν μαζί της. Η απώλειά της αφήνει ένα κενό τόσο στο θεατρικό σανίδι όσο και στις καρδιές των ανθρώπων που τη γνώρισαν.
Η ημερομηνία και το μέρος της κηδείας της δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί.