• raxati
  • kargas
  • little_bees
  • lampros_odontiatros
  • ispecs
  • chrysallida_new
  • venchi
  • syntrivani
  • paulou_dontia
  • vlachos_apofraxeis
  • jason cafe
  • dimi_fashion
  • booze
  • enso_tatoo
  • psinokaimetho
  • petshopcorner
  • goudis
  • anagnostou
  • kids_party
  • Iraklis_Tsims
  • moutrakia.kids.tv
  • skoumis_metaforiki
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • stamatiou_apofraxeis
  • artina bakery
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • chrisalida
  • 3pigs

Πέθανε ο ιδιοκτήτης του OnlyFans, Leonid Radvinsky - Ήταν μόλις 43 ετών

Άρτος και Θεάματα 23 Μαρτίου 2026

Πέθανε σε ηλικία 43 ετών ο Leonid Radvinsky, ιδιοκτήτης του OnlyFans. Ο Leonid Radvinsky, έδινε εδώ και πολλά χρόνια μάχη με τον καρκίνο. 

Ο Λίο Ραντβίνσκι ήταν Ουκρανοαμερικανός επιχειρηματίας, επενδυτής τεχνολογίας και φιλάνθρωπος και έγινε γνωστός ως ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας OnlyFans.

Γεννήθηκε στην Ουκρανία και μετανάστευσε στις ΗΠΑ σε νεαρή ηλικία. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Northwestern, από όπου αποφοίτησε με πολύ υψηλές επιδόσεις (valedictorian). Ασχολήθηκε με την τεχνολογία από μικρός, έχοντας εμπειρία στον προγραμματισμό (BASIC) από την ηλικία των 10 ετών.

Το 2018 αγόρασε το 75% της πλατφόρμας OnlyFans από τους ιδρυτές Guy και Tim Stokely, μετατρέποντας την εταιρεία σε έναν γίγαντα περιεχομένου, με έμφαση στην ενήλικη ψυχαγωγία.

Ήταν υποστηρικτής του ανοιχτού λογισμικού, έχοντας επενδύσει πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια σε συναφή έργα, όπως το B4X (πρώην Anywhere Software), βοηθώντας στη μετατροπή του σε δωρεάν εργαλείο.

Έμενε στην Φλόριντα και περιγραφόταν ως ένας μυστυριώδης τύπος καθώς απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας.

Λάτρευε το σκάκι και του άρεσε να πιλοτάρει ελικόπτερα.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 609 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026: ''Πολίτικη σαλάτα''

Ακολουθήστε τη συμβουλή του σεφ, δηλαδή να τρίψετε με τα χέρια το λάχανο και το καρότο με τη βινεγκρέτ, ώστε τα σκληρά αυτά λαχανικά να μαραθούν και να νοστιμίσουν, προτού προσθέσετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026: ''Μπριζόλες γάλακτος με σάλτσα πράσινης ελιάς και φασκόμηλου''

Αυτή η σάλτσα είναι δυναμίτης γεύσης. Και πώς να μην είναι; Έχει φασκόμηλο, κάππαρη, λεμόνι και ελιές. Δίνει άρωμα και ωραία ένταση στις μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι.