Πέθανε ο ηθοποιός Παναγιώτης Μποτίνης

Άρτος και Θεάματα 28 Σεπτεμβρίου 2023

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού, Παναγιώτη Μποτίνη, σε ηλικία 84 ετών.

Ο Παναγιώτης Μποτίνης γεννήθηκε το 1939. Υπήρξε ηθοποιός, αλλά και αθλητής του bodybuilding και της σφυροβολίας με την ομάδα της ΑΕΚ. Επιπλέον, ασχολήθηκε με την ορειβασία σε υψηλό επίπεδο, καθώς κατείχε δίπλωμα εκπαιδευτή ορειβασίας.

Τον θάνατο του ηθοποιού έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έφυγε ένας αγαπημένος συνάδελφος ο Πάνος Μποτίνης, συνεπής και αθόρυβος ηθοποιός με χρυσή καρδιά, με πάμπολλες εμφανίσεις στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο... Έπαιξε πριν 40 χρόνια τον πατερά μου στο θρυλικό θεατρικό έργο ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, του Γιώργου Χαραλαμπίδη κι από τότε όποτε συναντιόμαστε με αποκαλούσε γιο του!!! Καλό ταξίδι κι αντίο αγαπημένε μπαμπά Πάνο....» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

www.protothema.gr

Προβλήθηκε 896 φορές

Μαρινέλλα: Εφυγε από τη ζωή η εμβληματική ερμηνεύτρια

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η Μαρινέλλα, η τραγουδίστρια που συνέδεσε το όνομά της με μερικές από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές επιτυχίες του 20 αιώνα, διάσημη τόσο για την έκταση της φωνής της όσο και για τη μοναδική της χροιά

Τα ζώδια την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2026

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, σταθεροποιώντας σχέσεις και οικονομικά. Το βράδυ, η αντίθεση Σελήνης–Ερμή προκαλεί συναισθηματική ασυνεννοησία. Χρειάζεται υπομονή και καθαρός λόγος.

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 28 Μαρτίου 2026: ''Κεφτεδάκια ψωμωμένα, από τη συριανή ταβέρνα του Λιλή''

Μισός κιμάς, μισό ψωμί, κρεμμύδι, μαϊντανός και τίποτα άλλο. Αυτά τα ρετρό κεφτεδάκια τα φτιάχνει ο Λεονάρδος Ρούσσος μέχρι σήμερα, με τον τρόπο του παππού του, του συνονόματου.