Πέθανε ο ηθοποιός Παναγιώτης Μποτίνης

Άρτος και Θεάματα 28 Σεπτεμβρίου 2023

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού, Παναγιώτη Μποτίνη, σε ηλικία 84 ετών.

Ο Παναγιώτης Μποτίνης γεννήθηκε το 1939. Υπήρξε ηθοποιός, αλλά και αθλητής του bodybuilding και της σφυροβολίας με την ομάδα της ΑΕΚ. Επιπλέον, ασχολήθηκε με την ορειβασία σε υψηλό επίπεδο, καθώς κατείχε δίπλωμα εκπαιδευτή ορειβασίας.

Τον θάνατο του ηθοποιού έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έφυγε ένας αγαπημένος συνάδελφος ο Πάνος Μποτίνης, συνεπής και αθόρυβος ηθοποιός με χρυσή καρδιά, με πάμπολλες εμφανίσεις στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο... Έπαιξε πριν 40 χρόνια τον πατερά μου στο θρυλικό θεατρικό έργο ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, του Γιώργου Χαραλαμπίδη κι από τότε όποτε συναντιόμαστε με αποκαλούσε γιο του!!! Καλό ταξίδι κι αντίο αγαπημένε μπαμπά Πάνο....» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

www.protothema.gr

Προβλήθηκε 834 φορές

Τα ζώδια την Τρίτη 5 Αυγούστου 2025

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μας βάζει σε σοβαρό mood ζητώντας πρόγραμμα, στόχους και… λίγη ησυχία. Όμως είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας δοκιμάζοντας ανάμεσα σε ευθύνες και επιθυμίες με καθήκον και φαντασία.

Τα ζώδια την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2025

Η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον ανήσυχο Τοξότη, που πάντα θέλει να πετάξει μακριά απ’ τα προβλήματα – όμως σήμερα βρίσκει μπροστά της ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης και... δοκιμαζόμαστε ιδεολογικά και συναισθηματικά.

Τα ζώδια την Κυριακή 3 Αυγούστου 2025

Ένας τυχερός χαρταετός στον ουρανό στήνει ένα λαμπερό σκηνικό: η Σελήνη, ο Ερμής και ο Κρόνος – Ποσειδώνας συνεργάζονται σε ένα μεγάλο τρίγωνο Φωτιάς, φέρνοντας έμπνευση, δράση, θετικές εξελίξεις… και λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση, που τόσο σου πάει!