Μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ πέταξαν λίγο μετά τις 6 το πρωί, μέλη του Ρουβίκωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του Ρουβίκωνα που επέβαιναν σε έξι μηχανάκια, πλησίασαν το κτίριο, πέταξαν μπογιές και εξαφανίστηκαν.
Μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ πέταξαν λίγο μετά τις 6 το πρωί, μέλη του Ρουβίκωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του Ρουβίκωνα που επέβαιναν σε έξι μηχανάκια, πλησίασαν το κτίριο, πέταξαν μπογιές και εξαφανίστηκαν.
Χτύπησε στο κεφάλι, έκανε χειρουργείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση...
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.- ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 01 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
Χρονιάρες μέρες έρχονται και θυμηθήκαμε ένα κείμενο του Πάνου Τότσικα, πριν 4 χρόνια, για την Ηλιούπολη τς Κατοχής, της Αντίστασης και της Αλληλεγγύης...
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ, ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΜΕΤΡΑ) ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
Ο Τάσος Μπουλμέτης εμπνέεται από τον επικό αγώνα ΑΕΚ - Σλάβια Πράγας του 1968 και, 50 χρόνια μετά, επιστρατεύει ένα πλούσιο και ταλαντούχο καστ για να αποκαλύψει το συναρπαστικό παρασκήνιο πίσω από το άπιαστο όνειρο που έγινε πραγματικότητα.
Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε λίγο μετά τις 20.00, βράδυ Παρασκευής, παίρνοντας στο πέρασμά του τις πινακίδες κυκλοφορίας.
Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι το Δημαρχείο θα παραμείνει ανοιχτό τις επόμενες ημέρες και νύχτες προκειμένου να φιλοξενήσει τις ευπαθείς ομάδες που έχουν ανάγκη να προστατευθούν από το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες.
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΜΕΤΡΑ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
Άμεση και επικαιροποιημένη ενημέρωση σχετικά με τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής, παρέχει η Περιφέρεια Αττικής
Ένας μικρός ήρωας που δεν αναγνωρίζει την αξία του και αλλάζει συνεχώς με την ελπίδα ότι θα αρέσει περισσότερο στους άλλους.
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ, ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 800 ΜΕΤΡΑ). ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.
Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια φαντάζουν πολύ λίγα. Εκτός από τον Δημήτρη Αλειφερόπουλο, σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή, άλλος ένας δημοσιογράφος. Ο λόγος για τον Πάνο Γιαννάκαινα.
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 900 ΜΕΤΡΑ).
Σε σφραγισμένη συσκευασία θα διατίθεται το ελαιόλαδο στους χώρους μαζικής εστίασης, από την 1η Ιανουαρίου 2018...
Αυξημένα μέτρα θα λάβει η Τροχαία κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, με στόχο την ομαλή και ασφαλή οδική κυκλοφορία και μετακίνηση των πολιτών, καθώς επίσης και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Σοκ προκαλούν τα όσα συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό στους Αμπελόκηπους. Ένας 25χρονος ο οποίος έμενε στη Νέα Σμύρνη έπαιρνε το αμάξι του, πήγαινε στους Αμπελόκηπους και παρενοχλούσε γυναίκες μόνες κυρίως βραδινές ώρες
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ...
Το μισό επίδομα θέρμανσης σε σχέση με πέρυσι θα εισπράξουν φέτος οι δικαιούχοι, καθώς το συνολικό κονδύλι είναι μειωμένο κατά 50% ενώ ο αριθμός των δικαιούχων θα παραμείνει ίδιος.
Μεγάλη στιγμή για την πορεία της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηλιούπολης ο αγιασμός των εγκαταστάσεων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης-ΜΕΑ που παραχωρήθηκαν από τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Βαλασόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ʽ'Παναγία Ευαγγελίστρια''.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























