Tag: ΑΤΤΙΚΗ

Παναττική στάση εργασίας (7π.μ.-11π.μ.) και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών, θα πραγματοποιήσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Ένας χρόνος μετά τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής από κοινού με το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) διοργανώνουν αύριο, Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ. Ημερίδα με θέμα: «Κλιματική αλλαγή και ακραία φαινόμενα: ένας ανατροφοδοτούμενος κύκλος. Νέα δεδομένα ένα χρόνο μετά την καταστροφική πλημμύρα της Μάνδρας.»

Ένα φορτηγό έπαθε βλάβη και ακινητοποιήθηκε στην έξοδο της Αττικής Οδού προς Λαμία με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Πώς με έναν πρωτοφανή και συνάμα εξοργιστικά προκλητικό περιοριστικό όρο στο μεγαλύτερο έργο συντήρησης οδοποιίας που έχει δημοπρατήσει, η περιφερειάρχης αποκλείει τους πάντες, πλην τεσσάρων εταιρειών, από την ανάληψή του.

Σε λίγο καιρό, θα μπουν σε εφαρμογή οι νέοι κανόνες τιμολόγησης χρήσεων ύδατος εκτός οργανωμένων συλλογικών δικτύων. Αυτό σημαίνει σε απλά Ελληνικά πως όποιος διαθέτει γεώτρηση ή πηγάδι και αντλεί νερό ή συλλέγει αυτό της βροχής, κυρίως για να ποτίσει τις καλλιέργειές του θα πληρώνει χαράτσι.

ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ.

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.