Ψαχνετε διεξοδο στην φυση και την γεματη ανθρωπια παρεα; Να μια προταση γεματη και απο τα δυο. .
Ψαχνετε διεξοδο στην φυση και την γεματη ανθρωπια παρεα; Να μια προταση γεματη και απο τα δυο. .
28η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015 ? 2016 ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 8:00 μ.μ.
Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι το Δημαρχείο θα παραμείνει ανοιχτό τις επόμενες ημέρες και νύχτες, προκειμένου να φιλοξενήσει τις ευπαθείς ομάδες που έχουν ανάγκη να προστατευθούν από το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Το Δημαρχείο θα παραμείνει ζεστό και ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο για όποιον συμπολίτη μας τo έχει ανάγκη.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος ανακοινώνει ότι από 1.1.
Την Τρίτη 29/12/15 στις 17.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης θα παραδοθούν σε περίπου 87 δικαιούχους συνδημότες μας μηχανήματα τηλεειδοποίησης.
Οι πρώτες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έγιναν..
Διαβάστε την Ανακοίνωση που πάρθηκε κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης την 10η Δεκεμβρίου 2015..
«Πρωτιά» για το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης στο Τοπικό Διαγωνισμό Φυσικής- Χημείας EUSO 2016, στα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Φυσικών Επιστημών 2016 .
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 10.
Στο πλαίσιο της πολιτιστικής προσφοράς προς τους δημότες, ο Δήμος της Ηλιούπολης ξεκινάει την Τετάρτη 30/12/2015 έναν νέο θεσμό, του Χειμερινού Δημοτικού Κινηματογράφου, με στόχο να προσφέρει ώρες χαράς και διασκέδασης στους μικρούς και μεγάλους λάτρεις της 7ης τέχνης.
Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 15-12-2015, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, για ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων. Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της ληστείας καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Mια ξεχωριστή θεατρική μάζωξη ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προβληματισμού..
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση του έργου εγκατάστασης επεξεργασίας υγρών αποβλήτων του αμαξοστασίου του Δήμου Ηλιούπολης.
O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης, κ. Κώστας Σεφτελής στέλνει τις ευχές του για τις Άγιες Ημέρες που έρχονται.
Πριν δυο μέρες συνέβη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Πόλης μας το παρακάτω περιστατικό.
Η Δημοτική Αρχή έχει θέσει σαν στρατηγικό στόχο για την πενταετία 2014-2019 τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες με τη χρήση των εργαλείων της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Για αυτό το σκοπό έχει καταρτιστεί πλάνο το οποίο έχει αρχίσει και υλοποιείται και σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι χειροπιαστά για όλους τους συμπολίτες μας.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015ΚΑΜΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ .
Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΓΣ Ηλιούπολης κάνει το δικό του χορό και σας καλεί όλους.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Άγγελος Σικελιανός", παρουσιάζει με την θεατρική του ομάδα την παράσταση "Ο κύκλος με την κιμωλία", του Μπέρτολτ Μπρέχτ. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για διασκευή του γνωστού έργου και την προσαρμογή του σε παιδικό θέατρο απο την Βάσω Φλώρου.
Ο "Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (ΠΑ.Ο.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























