• kargas
  • syntrivani
  • vlachos_apofraxeis
  • venchi
  • george's_jewellery
  • carbonoff
  • raxati
  • chrysallida_new
  • anthologio
  • little_bees
  • ispecs
  • afetiria
  • paulou_dontia
  • lampros_odontiatros
  • booze
  • psinokaimetho
  • kids_party
  • enso_tatoo
  • skoumis_metaforiki
  • goudis
  • petshopcorner
  • Iraklis_Tsims
  • chrisalida
  • jason cafe
  • stamatiou_apofraxeis
  • artina bakery
  • dimi_fashion
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • anagnostou
  • moutrakia.kids.tv
  • 3pigs
  • titans_ Ju_Jitsu_Club

Tag: ηλιούπολης

Παραμονή Πρωτοχρονιάς το Κίνημα Δεν Πληρώνω βρέθηκε στη ΔΟΥ Ηλιούπολης προκειμένου μαζί με δεκάδες συμπολίτες μας να καταθέσουμε 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας.   Τα πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας τα οποία είναι πλέον φόρος/χαράτσι και όχι ανταποδοτικό τέλος μέσω του οποίου κατασκευάζονται και συντηρούνται δρόμοι και θέσεις στάθμευσης.

  Επειδή τα μαλλιά είναι η συνέχεια του σώματος μιας Γυναίκας, ο Δημήτρης και τα κορίτσια του μέσα σε ένα ήρεμο, άνετο και φιλικό περιβάλλον με πολυετή πείρα και γνώση στον χώρο της κομμωτικής τέχνης, προσφέρει στιγμές αποπλάνησης στην περιποίηση των μαλλιών σας και δημιουργεί μοναδικά και ξεχωριστά μοντέρνα χτενίσματα και κουρέματα. Η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση για τις νέες τάσεις της μόδας, η χρήση εξειδικευμένων προϊόντων, βοηθούν να σας χαρίσουν υγιή μαλλιά και το look που ονειρεύεστε!!!  .

Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης " Το εργαστήρι"   ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Ένωσή μας προκηρύσσει τον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό, με τη συμμετοχή των μαθητών όλων των τάξεων των Λυκείων της πόλης μας, ελπίζοντας ότι με αυτή μας την απόφαση θα ενθαρρύνουμε το ενδιαφέρον των μαθητών μας για την τέχνη. Φέτος ο διαγωνισμός είναι εικαστικός και το θέμα είναι «Το Παιδί στην Τέχνη».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣΚΥΡΙΑΚΗ 22/12/2013ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣΟ. Μ.

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης   Αν κανείς ρίξει μια ματιά από κοντά στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας θα δει ευδιάκριτα ότι η λειτουργιά τους είναι σε τεντωμένο σκοινί.

Με επιστολή του, που κατέθεσε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, και δημοσίευσε στα ΜΜΕ της πόλης μας, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Νέα Δημοτική Κίνηση κ. Τάσος Ευσταθίου υπέβαλε στο Δ.

Ανοιχτή συζήτηση  για τη συγκρότηση μιας αγωνιστικής, αριστερής, αντικαπιταλιστικής παρέμβασης στην Ηλιούπολη - για την ενίσχυση του μαζικού λαϊκού κινήματος - για την ανατροπή της επιδρομής κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ - ενάντια στο δήμο του μνημονίου, το τοπικό κράτος και τον "Καλλικράτη"   ΤΕΤΑΡΤΗ 18/12 - 6:30μ.μ.

Ολοκληρώθηκε ο διαχειριστικός έλεγχος στην υπό εκκαθάριση Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΚΕΗΛ, και τα αποτελέσματά του κατατέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Δεκεμβρίου 2013. Από τον έλεγχο, σύμφωνα με τις επίσημες εκθέσεις των ελεγκτών, προέκυψαν στοιχεία, τα οποία οδήγησαν το σώμα στην απόφαση να παραπεμφθεί η υπόθεση της ΔΕΚΕΗΛ στην Ελληνική Δικαιοσύνη για όλες τις διαχειριστικές χρήσεις από την έναρξη λειτουργίας της, για να αποδοθούν οι ευθύνες όπου και εάν υπάρχουν για τις όποιες έκνομες ενέργειες διαπιστωθούν.

Αποφασίζει ο Δήμαρχος Ζακύνθου να καλέσει τους κατοίκους που αδυνατούν (στις 5 Δεκεμβρίου) να πληρώσουν το ρεύμα ή τους έχει κοπεί να προσέλθουν στο Δήμο και εκείνος μετά από Απόφαση του Δ.Σ.

Όλοι στην κινητοποίηση στο ΙΚΑ Ηλιούπολης την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 στις 11.00πμΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣΚΑΤΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ των 5?, των 25? και του 1? ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ- ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ!Η κυβέρνηση ακολουθώντας τις επιταγές Ε.