Ο υφυπουργός δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει ως «αδιαχείριστη υγειονομική βόμβα», προκαλώντας την οργή των πυροσβεστών.
Ο υφυπουργός δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει ως «αδιαχείριστη υγειονομική βόμβα», προκαλώντας την οργή των πυροσβεστών.
«Το φάσμα κατεβαίνει και σε αυτούς που είναι 20 και 25 ετών. Δυστυχώς έχουμε διασωληνωμένους από την ίδια οικογένεια, έχουμε χάσει και δύο ανθρώπους από την ίδια οικογένεια», ανέφερε στον ΣΚΑΪ η πνευμονολόγος του “Σωτηρία”, Μάτα Τσικρίκα
Επίθεση εναντίον των γραφείων της ΟΝΝΕΔ στην οδό Ευξείνου Πόντου και Αττικής στην Άνω Γλυφάδα επιχείρησε ομάδα αγνώστων το βράδυ της Δευτέρας. Οι άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, Η 8η Μαρτίου είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αποτελεί μια υπενθύμιση και μια ευκαιρία αφύπνισης όλων όσων αδικήθηκαν στο πέρασμα τον χρόνων από στερεοτυπικές κοινωνικές πεποιθήσεις.
Η κυβέρνηση αυτή πλέον δεν κοροϊδεύει καμία και κανέναν. Εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, χρησιμοποιεί την πανδημία ως πρόσχημα για να διαλύσει κάθε έννοια δημοκρατικών δικαιωμάτων και κάθε πρακτική συλλογικής δράσης.
Το νεότερο θύμα της νόσου στη χώρα μας
Η 8 Μαρτίου αποτελεί ημέρα τιμής και μνήμης των διαχρονικών αγώνων του γυναικείου κινήματος, ημέρα αποτίμησης αλλά και αφετηρία οριοθέτησης νέων στόχων για την κατοχύρωση της ισότητας...
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα με ασθενείς τοπικές βροχές.
Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δεν αποτελεί απλά μια συμβολική μέρα, αλλά ένα ουσιαστικό χρονικό ορόσημο επίκαιρο ακόμα.
Στόχος της επίθεσης αυτή τη φορά ήταν παράρτημα του Δήμου Αθηναίων και της Δημοτικής Αστυνομίας στην οδό Υμηττού στο Παγκράτι.
Η περιοχή των ''Aστυνομικών'' και της ''Αγίας Μαύρας'' στην Ηλιούπολη, παρά τα πλεονεκτήματα τους έχουν ένα μειονέκτημα: Δεν διαθέτουν σουπερμάρκετ, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αναγκάζονται να πηγαίνουν στο κέντρο της πόλης για τα ψώνια της εβδομάδας
Σήμερα 8 Μάρτη, φέτος περισσότερο από ποτέ, γινόμαστε η φωνή όλων εκείνων των γυναικών που δεν έχουν βρει ακόμη τη φωνή τους. Σήμερα στεκόμαστε και δηλώνουμε παρούσες στην καθημερινή μάχη για το δικαίωμα να έχουμε όλες δικαιώματα.
- Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας τίθενται όσα έγιναν χθες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με σκοπό να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης αξιόποινων πράξεων από αστυνομικούς.
''Σκύθες'', ή αλλιώς Ελ(ληνική) Ασ(υδοσία), ΕΛ.ΑΣ, είναι η πασίγνωστη ένστολη υπηρεσία που σκοπό έχει την "προστασία του πολίτη".
Τα σημερινά επεισόδια που συνέβησαν στην πλατεία της Ν. Σμύρνης ήταν για όλους μας μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη.
Η απρόκλητη όσο και προκλητική επίθεση της αστυνομίας σε πολίτες στην πλατεία Νέας Σμύρνης και το όργιο παραπληροφόρησης που ακολούθησε, αποτελούν τουλάχιστον ντροπή και πρόκληση για τα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών.
Τα ξημερώματα 7 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στα γραφεία της ΝΔ-ΟΝΝΕΔ στον Άλιμο.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































