Σοφία Χαρμαντά: Είναι το μόνο μοντέλο από την Ελλάδα που έδωσε το παρών στο πάρτι μετά τα Όσκαρ

Άρτος και Θεάματα 12 Μαρτίου 2024

Η Σοφία Χαρμαντά ήταν η μόνη Ελληνίδα που έδωσε το παρών στο πάρτι του Vanity Fair μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ.

Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε στην εκδήλωση, φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου «Dolce&Gabbana».

Ανάμεσα σε πολλά διάσημα πρόσωπα του Χόλιγουντ, η Σοφία Χαρμαντά περπάτησε στο κόκκινο χαλί, όπου και φωτογραφήθηκε.

Μάλιστα, έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram, αναφερόμενη στη νύχτα αυτή. Στη λεζάντα έγραψε: «Η πιο μαγική νύχτα της χρονιάς. Φορώντας Dolce&Gabbana».


Στη συνέχεια και ο Χάρης Σιανίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό του λογαριασμό.



Κάτω από αυτή, έγραψε: «Ζούμε σε εποχές που σχεδόν σου απαγορεύουν να κάνεις όνειρα… Αυτό που ήδη έχεις είναι και το περισσότερο που μπορείς να διεκδικήσεις…Άλλωστε είναι μεγάλη η απόσταση που πρέπει να διανύσεις απο τον Άλιμο στο πάρτυ του Vanity Fair των Oscar, ούσα η μοναδική Ελληνίδα μοντέλο που έχεις παρευρεθεί ποτέ σε αυτό… Το μεγαλύτερο και hardest invite only-event of the planet… Δεν αρκεί μόνο μια εμφάνιση, αλλά ένα κράμα πραγμάτων! Συγχαρητήρια Σοφία μου».

www.protothema.gr

Προβλήθηκε 764 φορές

Τα ζώδια την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2025

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στον Κριό, διαψεύδοντας όνειρα και προσδοκίες που χτίστηκαν με συναίσθημα αλλά χωρίς ρεαλισμό ειδικά για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου

Η συνταγή της ημέρας, Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025: ''Φακές σαλάτα με κολοκυθάκια και μυρωδικά''

Απολαμβάνουμε μια απίθανη οσπριοσαλάτα με νόστιμες φακές, τρυφερά κολοκυθάκια και άφθονα μυρωδικά. Ένα λαχταριστό, καλοκαιρινό σαλατογεύμα για το σπίτι αλλά και το γραφείο.

Τα ζώδια την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025

Σελήνη Κενής πορείας στο Ζυγό σήμερα και ναι τίποτα δεν προχωρά γρήγορα ειδικά οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου είναι οι πρώτοι που νιώθουν τη δυσφορία της στασιμότητας