Στα άκρα φτάνουν οι σχέσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, με την πρώην σύζυγό του, η οποία εξακολουθεί να τον προσβάλλει μέσω των Social Media.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», ο Βέρμπιτς και η Ουκρανή Influncer, Αλβίνα Λαλί, είναι πλέον στα «μαχαίρια» και μάλιστα σε τόσο μεγάλο βαθμό που βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας συνοδεία των δικηγόρων τους. Ο λόγος ήταν ότι η Αλβίνα αρνήθηκε να δώσει τον γιο τους, Μέι, στον πατέρα του, σε μια πράξη που έρχεται σε αντίθεση με όσα αναγράφονται στην προσωρινή διαταγή για την επιμέλεια του παιδιού. Την οποία επιμέλεια έχει αυτή τη στιγμή και έως ότου υπάρξει οριστική εκδίκαση η 29χρονη πρώην σύζυγος του Βέρμπιτς.

Στο αστυνομικό τμήμα υπήρξαν εκατέρωθεν μηνύσεις, με τον Βέρμπιτς να ασκεί μηνύσεις συνολικά για επτά αδικήματα στην πρώην σύζυγό του. Μεταξύ αυτών και διακίνηση ναρκωτικών! Από την πλευρά της, η Αλβίνα Τσαρένκο άσκησε μηνύσεις στον Σλοβένο σταρ του Παναθηναϊκού για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Όσο για την αφορμή αυτού του νέου επεισοδίου στη μεταξύ τους κόντρα;


Το story στο Instagram που έκανε η Ουκρανή μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και στο οποίο άφηνε διάφορα υπονοούμενα για τη σεξουαλική ταυτότητα του ποδοσφαιριστή και ανέφερε πως διασκέδαζε με τρανς άτομα. Λέγοντας πως δεν μπορεί να εμπιστευτεί το παιδί της σε έναν τέτοιον άνθρωπο.

Τη δική του απάντηση έδωσε λίγες ώρες αργότερα ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μέσω των Social Media αποκάλεσε παθολογική ψεύτρα την πρώην σύντροφό του, ξεκαθάρισε πως είναι στρέιτ, ενώ τόνισε ότι η Αλβίνα έχει «πειράξει» φωτογραφίες του προκειμένου να τον κατηγορήσει για κάτι που δεν είναι.

«Zητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ με την Αλβίνα Τσαρένκο, αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω, καθώς όλα αυτά τα ψέματα που αναφέρει σχετικά με την προσωπική μου ζωή, έρχονται από αυτήν σαν μια προσπάθεια για να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη, μιας και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση σχετικά με το παιδί.Παρόλο που δε νοιάζει κανέναν, απλά για να το αναφέρω, είμαι στρέιτ. Δεν είχα ποτέ ερωτική ζωή με άντρα ή τρανς. Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες της πρώην κοπέλας μου, Λίλι και τώρα αναφέρει ότι πήγα στο κλαμπ με δύο τρανς! Αυτή τη φορά, ήταν η ξαδέρφη μου Jerneja και η φίλη της η Κάτια, από την Σλοβενία.

Αν το θέμα στη μέση δεν ήταν το παιδί μου, θα το έπαιρνα από τη μεριά της, σαν μια χαμηλού κόστους κωμωδία. Η Αλβίνα διώκεται από μένα, για αρκετές προσβολές και ψεύδη, η δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου είναι ένα είδος εκδίκησης. Η Αλβίνα είναι μια παθολογική ψεύτρα!», ανέφερε ο Βέρμπιτς.

Η συνέχεια; Αναμένεται να δοθεί πλέον στα δικαστήρια μέσα στο ερχόμενο διάστημα. Στις 4 Απριλίου Βέρμπιτς και Αλβίνα θα βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες και εκεί θα συζητηθεί η τακτική αγωγή για την επιμέλεια του Μέι, του 2χρονου γιου του πρώην ζευγαριού, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα».

www.sportal.gr

Προβλήθηκε 784 φορές