• vlachos_apofraxeis
  • lampros_odontiatros
  • little_bees
  • george's_jewellery
  • pmtp
  • venchi
  • raxati
  • ispecs
  • paulou_dontia
  • kargas
  • syntrivani
  • chrysallida_new
  • chrisalida
  • booze
  • artina bakery
  • Iraklis_Tsims
  • kids_party
  • moutrakia.kids.tv
  • petshopcorner
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • 3pigs
  • goudis
  • stamatiou_apofraxeis
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • dimi_fashion
  • jason cafe
  • enso_tatoo
  • psinokaimetho
  • anagnostou
  • skoumis_metaforiki

Τα ζώδια την Τρίτη 4 Αυγούστου 2026

Άρτος και Θεάματα 25 Ιουλίου 2026

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι η σύνοδος με τον Κρόνο τα ξημερώματα, το τετράγωνο με τον Ερμή στον Καρκίνο και αργά το βράδυ το εξάγωνο με τον Άρη.

Πιθανώς σήμερα να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στη ζωή μας.

Αν διαλέξουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας, μπορεί κάποιον να στενοχωρήσουμε με την απουσία ή την έλλειψη ενδιαφέροντος μας.

Αν πάλι δώσουμε την ενέργεια μας στους άλλους θα καταπιεστούμε εμείς οι ίδιοι.

Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Η παρόρμηση, η βιασύνη και τα εύκολα συμπεράσματα θα είναι στην ημερησία διάταξη γι’ αυτό ας προσέχουμε ιδιαίτερα στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις.

Σίγουρα δεν είναι η πιο εύκολη ημέρα της εβδομάδας αλλά δεν χρειάζεται με την ανυπομονησία μας να την κάνουμε δυσκολότερη.

Στον δικό σας αστρολογικό χάρτη πως είναι οι προδιαγραφές της ημέρας;

Ανακαλύψτε το με την υπηρεσία προσωπικών ημερήσιων προβλέψεων πατώντας εδώ

Περισσότερα για κάθε ζώδιο ξεχωριστά στο: https://asibiliou.gr

Προβλήθηκε 484 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026: ''Μελιτζάνες σκορδάτες με ντομάτα, πάπρικα και μαϊντανό''

Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες, τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα, τις καλύπτουμε με τριμμένη φρέσκια ντομάτα και σκόρδο και μόλις πάρουν μια βράση -ένα δεκάλεπτο θέλουν- έχουμε ένα φαγητό-όνειρο, που το μόνο που θέλει είναι λίγο ψωμί για βούτες.