Tag: Αλλαγές

Μια άγρια δολοφονία κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση ενός 64χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου νηπιαγωγείου στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με το υλικό που επισήμως δημοσιοποίησαν ο Υπουργός και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, το νέο σύστημα ανάδειξης των Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών περιλαμβάνει τα κάτωθι...

Ανέπαφες συναλλαγές χωρίς να χρειάζεται PIN για ποσά έως και 50 ευρώ θα μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, μετά την απόφαση των τραπεζών να αυξήσουν το όριο στις συγκεκριμένες συναλλαγές χωρίς τη χρήση PIN.

Αλλαγές και στα όσα ξέραμε για τις συναλλαγές στις τράπεζες φέρνει ο κορονοϊός. Ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών. Τι θα ισχύσει με αναλήψεις και καταθέσεις.

Σημαντικές αλλαγές από τις 14 Σεπτεμβρίου στις ανέπαφες συναλλαγές, καθώς θα εφαρμοστεί ο νέος Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος εξειδικεύει συγκεκριμένες διατάξεις της ευρωπαϊκής Οδηγίας «για τις υπηρεσίες πληρωμών».

Μεταβολές και ακυρώσεις δρομολογίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας θα γίνουν και φέτος τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όπως ενημερώνει η ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια από την 1η Νοεμβρίου θα τερματίζουν όλα στο Σταθμό ''Δουκ. Πλακεντίας'' και στη συνέχεια οι επιβάτες θα μετεπιβιβάζονται σε άλλο συρμό, μέχρι το ''Ελ. Βενιζέλος''.

Αλλαγές και ρυθμίσεις σε συγκεκριμένα θέματα που αφορούν την σχολική καθημερινότητα στα Γυμνάσια και τα Λύκεια καθιερώνονται τους επόμενους μήνες.

Άρχισε η σταδιακή εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Ηλεκτρικός και Τραμ - Θα είναι διαθέσιμο σε δύο τύπους

Αύριο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δοθούν στη δημοσιότητα τα νέα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και ο τρόπος κατανομής του επιδόματος θέρμανσης.

Το πλαστικό χρήμα έρχεται και η καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών μπαίνει σε νέα, "πλαστική" εποχή. Αφορολόγητο μόνο με "πλαστικό" χρήμα". Πέναλτι φόρου 22% για λιγότερες αποδείξεις. Ακατάσχετο το 80% στις εισπράξεις επιχειρήσεων. Ειδικό καθεστώς για υπερήλικους και κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών. Υποχρεωτικό POS σε όλες τις συναλλαγές - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νομοσχέδιο

Η ελληνική νομοθεσία ενσωμάτωσε το πρωτόκολλο του Στρασβούργου για το διαδικτυακό έγκλημα - Από το 2003 υπάρχει η σχετική ρύθμιση στην Ευρωπαϊκή Ένωση - Πολύ δουλειά αναμένεται να έχει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Ποια ιστορικά γεγονότα... απαγορεύεται να αρνηθείτε λόγω του νέου νόμου;

για πρώτη φορά φέτος το Σεπτέμβριο όλες οι οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, θα λάβουν το voucher (επιταγές) για την εγγραφή των παιδιών τους σε παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς

Όπως είχε προαναγγείλει ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης από το καλοκαίρι του 2014 με την συμπλήρωση του Α΄ 20μήνου της διοίκησης θα γίνουν οι πρώτες αλλαγές που στόχο έχουν την ανανέωση και ενίσχυση της διοίκησης του Δήμου .