Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 53.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 53.
Η ακρίβεια «χτυπά» και τα παγωτά, με τις τιμές για τις αγαπημένες γεύσεις να είναι στα ύψη, προκαλώντας ανησυχία στους καταστηματάρχες.
Μετά την ανακοίνωση πως ανακαλείται ως επικίνδυνο το παγωτό Bonvita – Bon Ice – Dark Chocolate, ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε ότι ανακαλούνται κι άλλα παγωτά, της ίδιας εταιρίας.
Το παγωτό που αποσύρει ο ΕΦΕΤ είναι το Bonvita – Bon Ice – Dark Chocolate.
Η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους έφερε πριν από εβδομάδες στο φως τα «σεμινάρια δημοσιογράφων» του ΔΝΤ. Μήπως όμως διαθέτει και η Ε.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr