Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 4 Μαΐου 2025: ''Η φασολάδα των Asturias, fabada asturiana'' 02 Μαϊου 2025 Η fabada asturiana είναι ένα μαμαδίστικο φαγητό με πατρίδα τις Αστούριας στον Βισκαϊκό Κόλπο, στη βόρεια Ισπανία και είναι η επιτομή του slow food. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2025: ''Ribollita, η φασολάδα της Τοσκάνης'' 18 Ιανουαρίου 2025 Το όνομά της σημαίνει «δύο φορές βρασμένη», μια που η χορταστική φασολάδα της Τοσκάνης, που έχει και πολλά λαχανικά, φτιάχνεται σε μεγάλες ποσότητες και ζεσταίνεται ξανά και ξανά. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Φασολάδα κλασική'' 05 Σεπτεμβρίου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210. Διαβάστε Περισσότερα