Η Χορευτική ομάδα ''ΕΜΜΕΛΕΙΑΙ ΜΟΥΣΑΙ'', που στεγάζεται στην Αθήνα και στον Βόλο, θα ξεκινήσει και τηλεδιαδικτυακά μαθήματα χορού!!

Για παιδιά και ενήλικες!!

Παραδοσιακούς χορούς, απ' όλη την Ελλάδα, λαϊκούς χορούς, ζεϊμπέκικο, απτάλικο, χασάπικο, πολίτικο χασάπικο, αϊβαλιώτικο ζεϊμπέκικο, καρσιλαμάδες, συρτάκι και τσιφτετέλι, ζούμπα kids, ζούμπα λατίνο, μοντέρνο χορό, baby ballet, γυμναστική για απώλεια θερμίδων, γυμναστική για παιδιά, ασκήσεις για να μην πιάνεστε και νέο είδος χορού παρούμπα!!

Αν ενδιαφέρεστε κι εσείς να παρακολουθήσετε τα τηλεδιαδικτυακά μαθήματα χορού και να μας γνωρίσετε, παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μου στο παρακάτω τηλέφωνο: 6980666349 Υπεύθυνη Χοροδιδασκάλισα: Στέλλα Πνάκα!!

Κάνουμε και προετοιμασία για εξετάσεις χορού και παίρνετε και επαγγελματικά διπλώματα χορού ή ερασιτεχνικά, από τον Πανελλήνιο σύλλογο Χοροδιδασκάλων!!

Έχουμε και μια γιορτινή προσφορά για την περίοδο των Χριστουγέννων μέχρι τέλη Ιανουαρίου!! Και επιπλέον δώρα!!

Σας περιμένουμε όλους!Προβλήθηκε 326 φορές

''Οι πειρασμοί του Αγίου Αντωνίου'' του Σαλβαδόρ Νταλί

Ο Πειρασμός του Αγίου Αντωνίου είναι συχνά επαναλαμβανόμενο θέμα στην τέχνη και στη λογοτεχνία, που αναφέρεται στον υπερφυσικό πειρασμό που σύμφωνα με αναφορές αντιμετώπισε ο Αντώνιος ο Μέγας κατά την διάρκεια της προσωρινής διαμονής του στην έρημο της Αιγύπτου.

''Να δούμε ποιος, ποιος, ποιος θα φαγωθεί''. Η μακάβρια ιστορία κανιβαλισμού πίσω από το παιδικό τραγούδι, ''ήταν ένα μικρό καράβι'''...

Το αυθεντικό τραγούδι είναι γαλλικό και έχει τίτλο «il etait un petit navire». Η αληθινή ιστορία στην οποία βασίζεται δεν είναι παιδική, αλλά δυσάρεστη και μακάβρια....