Οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, που μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς με ποικίλα αποτελέσματα όπως καταλαβαίνετε.

Πολλές φορές οι όψεις αυτές μπορεί να φουντώσουν τις ανασφάλειες μας από απλά πράγματα, π.χ. για την εμφάνιση μας μέχρι και σε σοβαρά πράγματα στις σχέσεις ή στη δουλειά μας. Πιθανώς να νιώθουμε απογοητευμένοι από κάποια σχέση ειδικά αν την είχαμε φορτίσει με υπέρμετρες προσδοκίες. Από την άλλη, η τάση είναι να εξιδανικεύουμε άτομα αγνοώντας τις κακές πλευρές της προσωπικότητα τους.

Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι παρούσα όταν υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης στα ζευγάρια και αποκαλύπτονται συμπεριφορές που δεν περιμέναμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ποιον εμπιστευόμαστε με μια όψη σαν αυτή τόσο σε επίπεδο συναισθηματικό όσο και οικονομικό. Αν έχουν κάτι θετικό αυτές οι όψεις είναι να προσπαθήσουμε να δραπετεύσουμε από την καθημερινότητα μέσω της τέχνης, της παρέας με αγαπημένα πρόσωπα. Φυσικά η μέρα είναι ακατάλληλη για δεσμεύσεις και υπογραφές.

Οι όψεις αυτές αφορούν κυρίως τους γεννημένους στο τέλος των ζωδίων των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων. Και οι δυο πλανήτες θα προχωρήσουν στη συνέχεια στο ζώδιο του Καρκίνου και θα συναντηθούν μεταξύ τους σε όψη συνόδου.

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Ζυγό μέχρι τις 09:38 το πρωί που θα περάσει στον Σκορπιό.

Η μέρα θα έχει στην πορεία της αρκετή ένταση, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει αμέσως τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Άρη στον Ταύρο.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου ας είστε πιο προσεκτικοί και ψύχραιμοι.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάνει τη Δευτέρα μια σύνθετη μέρα που χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς κυρίως στην επικοινωνία σας με τους άλλους, συναδέλφους, συγγενείς και φίλους. Όλοι σήμερα θα είναι πιο υπερευαίσθητοι και δύσκολα θα κοντρολάρουν τα νεύρα ή τα συναισθήματα τους κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Για τους γεννημένους κοντά στο τέλος του ζωδίου μπορεί να υπάρχει μια πιο δύσκολη κατάσταση είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι ή μπορεί να σας πιάνει μια νοσταλγική διάθεση για πρόσωπα που με κάποιο τρόπο δεν υπάρχουν στη ζωή σας ή εξαιτίας των συνθηκών δεν μπορείτε να τα δείτε ή να τα έχετε δίπλα σας τώρα που τα χρειάζεστε. Τις πρωινές ώρες μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα στην επικοινωνία με τους άλλους και μια τάση για παρεξηγήσεις ή απρόοπτα κάπως εκνευριστικά. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν προσφέρεται για να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις για καίρια θέματα γι’ αυτό καλύτερα να το αποφύγετε σήμερα. Όσο κι αν προσπαθήσετε να δείτε ξεκάθαρα μια κατάσταση φαίνεται ότι οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν σήμερα. Στην πορεία Ερμής και Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον Καρκίνο δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα, στις προσωπικές σας σχέσεις, στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προσέξτε περισσότερο σήμερα συζητήσεις περί των οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως άβολα με τον Ερμή σε απαιτητική όψη τετραγώνου προς τον Ποσειδώνα δημιουργώντας μια σχετική σύγχυση σε θέματα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά. Μην αποφασίζετε με το συναίσθημα σας για τέτοιου είδους ζητήματα σήμερα. Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα υπερτονίζει τις τάσεις φυγής ή μπορεί σήμερα να νιώθετε την ανάγκη για μια διέξοδο αν έχετε πιεστεί με κάποια πράγματα και θέλετε κάπως να καθαρίσει το μυαλό σας. Από την άλλη μπορεί να έχουν πέσει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις πάνω σας και να θέλετε να μοιραστείτε το φορτίο αυτό και με κάποια πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Καλό θα ήταν μάλιστα να επικοινωνήσετε με ξεκάθαρο και όσο μπορείτε λιγότερο φορτισμένο τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας ώστε να λάβετε και τη σωστή βοήθεια. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ευάλωτοι σε μια ερωτική σχέση, ειδικά αν το άτομο με το οποίο σχετίζεστε έχει τα δικά του προσωπικά θέματα τα οποία δεν δείχνει να έχει και διάθεση να επιλύσει. Πριν το παίξετε «σωτήρες» αναρωτηθείτε αν πραγματικά ο άλλος-η έχει τη διάθεση όντως να σωθεί ή απλά τον-η βολεύει να το παρουσιάζει κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα σας. Σήμερα αποφύγετε συζητήσεις για τα οικονομικά ή να λάβετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με αυτά ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Από την άλλη, αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο απρόοπτο σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σας. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι σοβαρό για να σας εκνευρίσει ή να σας οδηγήσει σε έντονες συζητήσεις. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ας είστε πιο προσεκτικοί με τις εντάσεις και τις διαφωνίες. Ερμής και Αφροδίτη θα προχωρήσουν μες τη μέρα στο φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζοντας μια περίοδο με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και έμφαση στην επικοινωνία, τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις και τα ταξίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση στην ημέρα σας και να σας κάνει ίσως και ευάλωτους ψυχολογικά και πιο κυκλοθυμικούς. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε όμως στις πιέσεις και επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, ιεραρχήστε τις προτεραιότητες σας και μην επιτρέψετε σε κανένα και τίποτε να σας βγάλει από το πρόγραμμα σας χωρίς πολύ σοβαρό λόγο. Ακόμη σήμερα δώστε μεγαλύτερη σημασία στα συναισθήματα σας. Επειδή μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια άγχη, κούραση, αγωνίες, ανασφάλειες, μην το ρίχνετε σε υπερβολές για να διαφύγετε επιζητώντας μια προσωρινή απόλαυση που μπορεί να σας προσφέρει ένα ακόμη γλυκό, φαγητό ή το κάπνισμα και το αλκοόλ. Μην αυτομαστιγώνεστε και δείξτε και προς τους άλλους μια πιο συμπονετική ματιά. Αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας. Η βιασύνη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, ιδίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και την εξέλιξη της καριέρας σας. Όμως ούτε η Ρώμη χτίστηκε σε μια μέρα ούτε μια καριέρα χτίζεται σε μια μέρα. Σταματήστε να αγωνιάτε και να αγχώνεστε και κοιτάξτε να είστε πιο πρακτικοί στους καθημερινούς σας στόχους χωρίς να βαραίνετε το μυαλό και την ψυχή σας με προσδοκίες. Κάποια σύγχυση στο ξεκίνημα της μέρας μπορεί να σας αποδιοργανώσει κάπως. Στην πορεία η μέρα εξελίσσεται πιο βατά και με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα καταφέρετε να βγάλετε εις πέρας το όποιο πρόγραμμα σας. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου ας είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, στις μετακινήσεις και στην οδήγηση. Η είσοδος Ερμή και Αφροδίτης στον Καρκίνο θα δώσει έμφαση το επόμενο διάστημα σε οικονομικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα σαφώς σας κάνει πιο επιρρεπείς σε συναισθηματισμούς και μερικές στιγμές σε έντονες αντιδράσεις ή ξεσπάσματα. Έχετε συσσωρεύσει κούραση, άγχος, θυμό, ανέκφραστα συναισθήματα, γιατί πάντα νιώθετε ότι δεν πρέπει να επιβαρύνετε τους άλλους ή να χαλάσετε την εικόνα της φροντιστικής φίλης-ου προς όλους. Είτε έχετε κάνει λάθη είτε όχι, το να αυτομαστιγώνεστε τώρα δε βοηθά πουθενά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει κάπως στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα για σχέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος άλλοτε με νοσταλγία κι άλλοτε σαν φαντάσματα μιας εποχής που θα θέλατε να την ξεχάσετε. Ευτυχώς πλησιάζουμε στο τέλος αυτής της επιβαρυμένης περιόδου και στη συνέχεια της μέρας που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας θα πάρετε τα πάνω σας. Το πρωί επιτείνει τη σύγχυση καθώς ο Ερμής έρχεται σε κόντρα με τον Ποσειδώνα και νιώθετε κάπως σαν χαμένοι μην ξέροντας κι εσείς οι ίδιοι τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Και δεν εννοώ μέσα στη μέρα σας αλλά γενικότερα στο μέλλον, στα επαγγελματικά ή άλλα πλάνα σας. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιέσετε τον εαυτό σας ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου μπορεί να νιώθετε θυμό για μια κατάσταση που αφορά ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον ή ακόμη και για το σύντροφο σας ή ένα φίλο-η. Ψυχραιμία. Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο σας από σήμερα θα δώσουν έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες και θα βοηθήσουν να επικοινωνήσετε πιο σωστά στην καθημερινότητα σας.

ΛΕΩΝ

Περίεργη, σύνθετη και χωρίς μεγάλες διευκολύνσεις η σημερινή μέρα, καθώς επηρεαζόμαστε από το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα που παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας κάνοντας πιο δύσκολο ίσως να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από τη φαντασία. Αυτό όπως καταλαβαίνετε θα μπορούσε να επηρεάσει και δυσμενώς κάποια πράγματα όπως οι δοσοληψίες σας. Γι’ αυτό ας είστε πιο προσεκτικοί με τις αγορές με κάρτες στο διαδίκτυο, με ψιλά γράμματα σε οικονομικές δεσμεύσεις ή συμφωνίες. Η σύγχυση επιτείνεται μέσα στη μέρα, καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αναφορικά με τους στόχους σας αλλά και τα άτομα που σας πλαισιώνουν στη δουλειά. Ίσως συνεργάζεστε ή διατηρείτε φιλική σχέση με κάποιο άτομο που δεν ξέρετε κατά πόσο πρέπει να εμπιστεύεστε. Από την άλλη, η κόντρα της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα και τον Άρη μπορεί να σας κάνει κάπως άκαμπτους στην επικοινωνία σας με άλλους. Προσπαθήστε να μην πάτε κόντρα αλλά με πνεύμα συνεργασίας στις συζητήσεις σας είτε προσωπικές είτε κυρίως επαγγελματικές. Μπορεί κάτι που δεν είχατε υπολογίσει αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο να σας ταράξει κάπως ή να πρέπει να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας με έναν άλλο τρόπο για να ανταποκριθείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε. Ενδεχομένως μια πληροφορία που λαμβάνετε και αφορά στη δουλειά, π.χ. μια αλλαγή που μπορεί να προκύπτει, να σας αγχώσει. Η όψη αυτή μπορεί να σας βγάλει ένταση και θυμό με άτομα είτε από το οικογενειακό περιβάλλον είτε από το επαγγελματικό. Η είσοδος τόσο του Ερμή όσο και της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα βοηθήσει να τα βρείτε λίγο καλύτερα με τον εαυτό σας και να δώσετε προτεραιότητα το επόμενο διάστημα στις αληθινές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα γίνεστε κι εσείς υπερευαίσθητοι στις επιρροές από το περιβάλλον σας και μερικές φορές κάνετε τα προβλήματα των άλλων δικά σας. Επειδή θα έχετε αυτή την τάση σήμερα προσπαθήστε να ξεχωρίσετε τι είναι δικό σας και τι όχι και ασχοληθείτε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό με τα δικά σας δημιουργικά σχέδια, με τα άτομα που αγαπάτε και θέλετε την παρέα τους κι αφήστε τα δράματα ανθρώπων που απλώς θέλουν να σας απασχολήσουν και να τραφούν από το ενδιαφέρον σας. Η σημερινή μέρα δεν βοηθά ιδιαίτερα σε πρακτικές κινήσεις αλλά ούτε και σε σοβαρές αποφάσεις, καθώς η σύγχυση θα είναι διάχυτη σε όλη τη διάρκεια της. Βρείτε τι σας κάνει χαρούμενους, τι σας ενθουσιάζει και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο σε αυτό! Με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα που αφορούν στη δουλειά και στις εξελίξεις στην καριέρα σας, καθώς μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον. Αυτές οι όψεις σύγχυσης αφορούν κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Ευτυχώς στη συνέχεια Ερμής και Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον φιλικό σας Καρκίνο και τα πράγματα θα βελτιωθούν, ενώ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στη δουλειά. Η Δευτέρα δεν είναι μια καλή μέρα για αντιπαραθέσεις και σίγουρα δεν προσφέρεται για να πιέσετε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους. Με τις αντίξοες όψεις της Σελήνης προς τον Πλούτωνα και τον Άρη μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ένταση κι ίσως να έχετε ένα πιο ευαίσθητο νευρικό σύστημα σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ πιο συναισθηματικοί θα είστε σήμερα αναπολώντας ίσως το παρελθόν και ψάχνοντας στο περιβάλλον σας οτιδήποτε σας θυμίζει κάτι ή σας κάνει να νοσταλγείτε το παρελθόν… από μια φωτογραφία, ένα τραγούδι. Βέβαια αυτό καταλαβαίνετε ότι κάνει κάπως δύσκολο να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις ή στη δουλειά που έχετε αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε. Αυτό θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη μέρα σας. Πηγαίνετε με το κύμα, αφήστε το συναίσθημα σας να βγει με όποιο τρόπο νιώθετε εσείς καλύτερα, φροντίστε να κάνετε εκτός από δουλειές και κάτι που σας ευχαριστεί, όπως το να μαγειρέψετε ένα αγαπημένο σας φαγητό ή να δείτε μια ταινία που θα σας χαλαρώσει. Από την άλλη προσέξτε λίγο στις επαφές σας με άλλους που μπορεί να είναι πιο υπερευαίσθητοι αυτές τις μέρες από σας, γιατί μια επαγγελματική συζήτηση μπορεί να κοστίσει αν δεν την προσέξετε. Το αίσθημα της σύγχυσης θα είναι έντονο όλη τη μέρα γιατί τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής θα σχηματίζουν τετράγωνα με τον Ποσειδώνα. Η μέρα ξεκινά κάπως πιεστικά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Μην σας πιάνει όμως απογοήτευση και φυσικά μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια να βρείτε λύσεις. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση με κάποιον συνεργάτη ή μπορεί τα οικονομικά μιας συνεργασίας να σας δημιουργούν πρόσθετο άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ευαίσθητες όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Ποσειδώνα κάνουν τη σημερινή μέρα ιδανική αν είστε καλλιτέχνες, συγγραφείς, ποιητές, γενικώς άνθρωποι που έχετε ανάγκη να εμπνευστείτε για να παράγετε έργο, αλλά αν είστε από την πλευρά των τεχνοκρατών που περιμένουν να γίνονται όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν εκπονήσει τότε τα πράγματα μάλλον θα είναι αρκετά πιο δύσκολα. Βλέπετε αυτές οι όψεις δεν επιτρέπουν πολλή οργάνωση στην καθημερινότητα σας τη σημερινή μέρα, ενώ κάνουν και πιο φορτισμένες τις συζητήσεις ακόμη και τις μετακινήσεις σας αν τρέχετε να προλάβετε να κλείσετε εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής ή έχετε πρακτικές οικονομικές δοσοληψίες. Αλλά μη βράζετε στο ζουμί σας και εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Πάρτε τον χρόνο σας, κάνετε τα απολύτως απαραίτητα, προσέξτε πολύ στις οικονομικές σας συναλλαγές. Ειδικά το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα επιτείνει το άγχος και την ασάφεια. Προσπαθήστε να μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα, ειδικά αν κάτι δεν το κατανοείτε όπως πρέπει. Αν κάτι σας θυμώνει προσπαθήστε να βρείτε την πηγή αυτού του συναισθήματος, παρά να το προσωποποιείτε σε κάποιο άτομο ιδιαίτερα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο οι εντάσεις, τα νεύρα, η ανησυχία μπορεί να χτυπήσουν κόκκινο. Ψυχραιμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με διάθεση γιο γιο πότε πάνω πότε κάτω έρχεται η σημερινή μέρα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως φέρνει στην επιφάνεια κάποια άλυτα θέματα σε μια σχέση κυρίως σε προσωπικό επίπεδο ερωτική, φιλική ή με κάποιο στενό συνεργάτη. Ή μπορεί ακόμη να φέρνει και μια τάση εξιδανίκευσης του παρελθόντος τότε που όλα έμοιαζαν πιο όμορφα, πιο χαρούμενα, πιο ευδιάθετα. Το θέμα δεν είναι να διώξουμε αυτά τα συναισθήματα, αλλά να δούμε πώς μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε, ώστε να ζούμε το τώρα και να κάνουμε καλύτερες επιλογές στις σχέσεις μας προσωπικές και μη. Ακόμη, σήμερα προσέξτε γιατί μπορεί να λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα από τους ανθρώπους σας και όλο αυτό να σας δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Επίσης καλό θα ήταν να είστε πολύ καχύποπτοι με τις θεωρίες συνωμοσίας που μπορεί να διαβάζετε και να τις διαδίδετε. Στην εποχή που γεμίσαμε «ψευδείς ειδήσεις» ας μην είμαστε κι εμείς οι ίδιοι μέρος τους άθελα μας. Κάποια σχέση ή συνεργασία μπορεί να σας φαίνεται ασαφής ή να σας δημιουργεί αμφιβολίες σχετικά με το τι σκέπτεται η άλλη πλευρά. Μπορεί όμως η κρίση σας να είναι επηρεασμένη από κάτι που ακούσατε, διαβάσατε ή μάθατε και να σας δημιούργησε προβληματισμό. Μη βγάζετε όμως συμπεράσματα αν δεν έχετε την όλη εικόνα ξεκάθαρη μπροστά σας. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στην πορεία στον Καρκίνο θα βελτιώσει την κατάσταση. Με τις όψεις της Σελήνης στην πορεία της μέρας με τον Πλούτωνα και τον Άρη μπορεί να αποκαλύπτονται πράγματα για θέματα της δουλειάς ή ακόμη να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε σχέση ένα επαγγελματικό σας σχέδιο αν συναντά εμπόδια και δυσκολίες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της υγείας αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια αίσθηση ανασφάλειας ή αβεβαιότητας μπορεί να πλανάται σήμερα αγαπητοί μου με τις όψεις Ερμή και Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι κατάλληλη μέρα για πολύ σοβαρές συζητήσεις ή ακόμη κι αν πρέπει να τις κάνετε κρατείστε αποστασιοποιημένη στάση ακούγοντας περισσότερο και μιλώντας λιγότερο. Αυτό αναφέρεται βέβαια πιο πολύ στις επαγγελματικές συζητήσεις ή συσκέψεις σας αν εργάζεστε. Όμως πιο αποτραβηγμένη στάση πρέπει να έχετε και στις καθημερινές σας επαφές, καθώς οι όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Άρη δημιουργούν ένα αλαλούμ στην επικοινωνία και η όψη Ερμή-Ποσειδώνα δίνει μια διάσταση σύγχυσης. Από την άλλη είναι μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να ενδώσετε σε υπερβολές. Μην ξεσπάσετε σε παγωτά, πιείτε νεράκι αντί για αλκοόλ έστω και μια μέρα και όταν σας πιάνει επιθυμία να υπερβάλλετε βγείτε μια βόλτα να περπατήσετε και να το ξεχάσετε. Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή εξαντλημένοι και να μην έχετε όρεξη να κάνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Αν εργάζεστε και νιώσετε κάποια πίεση από άλλους βάλτε τα όρια σας. Ιεραρχήστε καλύτερα τις προτεραιότητες σας, δείτε τι είναι σημαντικό και πρέπει να γίνει οπωσδήποτε σήμερα και ασχοληθείτε μόνο με τα αναγκαία. Οι όψεις της Σελήνης με την ένταση που δημιουργούν μπορεί να σας κάνουν να έχετε μια αλλαγή στο συναίσθημα σας σήμερα. Μπορεί κάτι που διαπιστώνετε εσείς οι ίδιοι ή κάτι το οποίο μπορεί να σας αποκαλύπτει ένα δικό σας πρόσωπο να σας κάνει να αλλάξετε τοποθέτηση απέναντι σε μια κατάσταση ή ένα άτομο. Δεν χρειάζεται να υπεραναλύετε τα πάντα ή να βλέπετε συνέχεια ότι κάτι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει πώς θα πάνε τα πράγματα και δείξτε υπομονή. Ερμής και Αφροδίτη στον Καρκίνο στη συνέχεια της μέρας θα δώσουν έμφαση στο επόμενο διάστημα στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα ξεκινά με κάποια αίσθηση ασάφειας και μπερδεμένα συναισθήματα είτε στις προσωπικές σας σχέσεις είτε ακόμη και στους στόχους που έχετε με τα τετράγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας, ένας φίλος-η, το παιδί σας αν είστε γονείς, έχει την ανάγκη της συμπαράστασης και της στήριξης σας. Από την άλλη μπορεί να σας βγαίνει μια κούραση από τις υπερπροσπάθειες που μπορεί να κάνετε τον τελευταίο καιρό. Πολύ προσοχή αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου ή έχετε ωροσκόπο κοντά στις 29ο μοίρες του ζωδίου σας σε ερωτικές σχέσεις ή ακόμη και σε φιλικές. Πριν στήσετε αδριάντα στον άλλο και τον ανεβάσετε στον θρόνο κάντε μια έρευνα πιο ενδελεχή στον βίο και την πολιτεία του. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να παίξει άσχημα παιχνίδια με την ευαίσθητη καρδούλα ή το πορτοφόλι σας. Στην πορεία η ασάφεια γίνεται εκνευρισμός, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Άρη κι έτσι ακόμη και μικροπράγματα που δεν γίνονται όπως τα έχετε στο μυαλό σας μπορεί να ζορίσουν το νευρικό σας σύστημα. Προσέξτε αρκετά και σε οικονομικά ζητήματα. Να είστε βέβαιοι για τα διαθέσιμα οικονομικά σας πριν σας πιάσουν γενναιοδωρίες ή επιθυμία να κάνετε αγορές. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας όσο κι αν σας είναι δύσκολο στις σχέσεις σας με τους άλλους προσωπικές κι επαγγελματικές. Σήμερα ο Ερμής και η Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον Καρκίνο δίνοντας έμφαση το επόμενο διάστημα σε θέματα υγείας κι εργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης από τους Διδύμους δημιουργούν μια αίσθηση σύγχυσης σήμερα κι από την άλλη σας κάνουν πιο υπερευαίσθητους σε αντιδράσεις, αφού η τάση σας θα είναι να τα παίρνετε όλα πιο σοβαρά και πιο προσωπικά. Ακόμη σήμερα είναι από τις μέρες που μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι ξεπερνούν τα όρια, γι’ αυτό προσπαθήστε εσείς να είστε σταθεροί στα δικά σας. Οι γεννημένοι κοντά στο τέλος του ζωδίου που έχετε την επιρροή του Ποσειδώνα ακριβώς πάνω σας ας είστε προσεκτικοί στις εξιδανικεύσεις. Τα όμορφα λόγια όταν δεν συνοδεύονται από τις ανάλογες πράξεις είναι απλώς κούφια λόγια αγαπητοί μου Ιχθύες. Ας είστε λίγο πιο καχύποπτοι με όσους σας πλησιάζουν και σας λούζουν κομπλιμέντα. Τις πρωινές ώρες μπορεί κάποιο άτομο που συγκατοικείτε ή κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον να σας εκνευρίσει ή να σας χαλάσει κάπως τη διάθεση σας. Όχι ότι απαραίτητα σας απευθύνεται το συναίσθημα τους, απλώς μπορεί να προβάλουν σε σας τα δικά τους άγχη ή προβλήματα. Κι επειδή από τη φύση σας είστε σφουγγάρια ενέργειας να νιώθετε προβληματισμένοι. Στην πορεία της μέρας με το τετράγωνο της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα και την αντίθεση με τον Άρη κάτι που αφορά στη δουλειά να σας ταράξει ή να υπάρχει ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Έτσι δημιουργείται όμως ένα νευρικό κλίμα γύρω σας που δεν εξυπηρετεί ούτε τα δικά σας συμφέροντα ούτε τις κοινές επιδιώξεις που έχετε με τους συνεργάτες σας. Όσο πιο σταθεροί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σιγουριά δείχνετε στους άλλους τόσο πιο πολύ θα διευκολύνετε και τον εαυτό σας. Σήμερα Ερμής και Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον φιλικό σας Καρκίνο και το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ πιο άνετο και τυχερό για σας.

https://asibiliou.gr
Προβλήθηκε 2336 φορές

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Η Τρίτη έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα, καθώς το πρωί ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη των ριζικών αλλαγών, της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών, δηλαδή τον Πλούτωνα.