Αυτή την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και από τις 10.30 μ.μ.
διασκεδάζουμε ελληνικά. Τώρα πια ξέρετε, εμείς "απλά'' δίνουμε το σύνθημα της έναρξης... Εσείς απλά ελάτε με τον καλύτερο σας εαυτό να διασκεδάσουμε...
Αξεπέραστης νοστιμιάς και θρεπτικής αξίας οι σαρδέλες. Αντί να τις τυλίξουμε σε αμπελόφυλλα, τις βάζουμε σε στρώσεις και τις φουρνίζουμε μέχρι να γίνουν ζουμερές.
Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.