Ρυθμός stage: Μιά γεύση για Απρίλιο - Μάιο

Άρτος και Θεάματα 12 Απριλίου 2014

Ρυθμός stage: Μιά γεύση για Απρίλιο - Μάιο

 

πατήστε εικόνα και απολαύστε

 

χωρίς τίτλο

 

 

Προβλήθηκε 512 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025: ''Μπριζόλα πανέ με μοτσαρέλα και ντομάτα (Porteno milanesa)''

Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.